loading...

събота, 21 април 2018 г.

Амине Гюлше в ексклузивно интервю: "Усъвършенствам се, за да постигна успехи и на международно ниво"


Амине Гюлше е родена на 30 април 1993 г. в югозападния шведски град Гьотеборг.

Макар да е шведка по националност, тя има турски и иракски корени. Майка ѝ е родом от Измир, а баща ѝ произхожда от иракския град Киркур. Първоначално след сватбата младото семейство живее в Истанбул. Скоро обаче бащата на актрисата, който е състезател по хвърляне на диск, получава примамливо предложение от чужбина. Той напуска тима на "Галатасарай" и подписва ексклузивен договор с известен шведски клуб. Амине, както и по-големият ѝ брат, се раждат и израстват в северна страна.

През тийнейджърските си години Гюлше няма никакъв афинитет към артистичните изяви. Дълго време нейният единствен копнеж е да стане стюардеса. С времето увлечението ѝ отслабва. Когато навършва 20 години, заедно с майка си се установява в Измир, а баща ѝ и брат ѝ остават да работят в Швеция. През 2014 г. атрактивната хубавица е коронясана и провъзгласена за "Мис Турция", а няколко месеца по-късно участва в надпреварата "Мис Свят". След успеха си на подиума Гюлше завладява и малкия екран с ролята си на Нур в сериала "Сега и завинаги". Ето какво споделя знойната брюнетка с тъмнозелени очи в последното си интервю...

За Вас започна да се говори през 2014-а, когато спечелихте "Мис Турция". Как се промени животът Ви от тогава?
На първо място се запознах и започнах сътрудничество с големи имена от света на модата. Имах възможността да работя и с най-добрите преподаватели по актьорско майсторство, с най-добрите актьори, режисьори, сценаристи, продуценти... Всичко, което научих от тези хора, подпомогна моето развитие. В тази особена атмосфера животът на човек няма как да не се промени.

В какъв период от живота си се намирате?
Един от най-хубавите! В живота ми всичко е наред. 2018-а определено е моята година! Мечтая за няколко проекта. Ако ми се отдаде възможност, никой няма да може да ме удържи. Аз съм много позитивен човек и се старая да направя всички около мен щастливи.

Наричат Ви турската Адриана Лима. Според Вас, приличате ли си?
Тези сравнения се появиха, когато спечелих "Мис Турция". Не съм против тях, но всеки човек има собствен стил, собствена личност. Както се различават отпечатъците от пръстите, така и нашите особености ни отличават от другите.

Намирате ли недостатъци в себе си?
Съвършени хора няма! Красотата е относително понятие - нещо, което за едни е недостатък, за други може да е привилегия. За мен съвършенството е простота, искреност и благонамереност. Отдавам по-голямо значение на вътрешната красота...

От година сте лице на световния бранд "Deichmann". В новата кампания себе си ли представяте?
Вижданията ми за модата съвпадат с тези на "Deichmann"! В новата реклама ще видите съвсем нова Амине. Разкрих себе си като човек, който обожава спорта. Партнирахме си с Алхан Мансъз, с когото ни свързва любовта към модата.

Имате ли страст към обувките?
Уверена съм, че всяка жена има страст към обувките. Благодарение на работата си с "Deichmann", имах възможността да видя нещата от кухнята - как се създават обувките, как се разработва дизайнът, какво вдъхновение черпят създателите...

Последните Ви проекти не се задържат много на екран... Вашият първи сериал "Сега и завинаги" имаше само два сезона, а "Влюбих се в двама" (İkisini de Sevdim) бе свален едва след три епизода. На какво се дължи това?
Не съм съгласна! "Сега и завинаги" имаше дълъг живот, а и сега се излъчва в много страни по света. Получавам добри отзиви от чуждестранните си последователи, което е голямо щастие за мен. За втория проект е вярно, че не продължи дълго. Но такава е участта на много актьори у нас. Смятам, че е по-подходящо този въпрос да бъде зададен на продуцентите.

Живеете така, както искате! Какви цели си поставяте?
Важно място в моя живот заема актьорството! Когато виждам сцената и прожекторите, си казвам: "Именно тук трябва да съм!". Актьорството е моята страст и искам именно с него да представя страната си пред целия свят! Постоянно се усъвършенствам, за да постигна успехи и на международно ниво. Когато осъществя тази си цел, ще си кажа: "Това е, което исках!".

Често качвате снимки с майка си в Инстаграм...
Майка ми е най-важният човек в живота ми! Не зная какво бих правила без нея. Тя ми дава сила, любов, щастие и покой. Подкрепя ме във всичко.

Какви са плановете Ви за лятото?
Още е много рано за каквито и да е планове, тъй като във всеки един момент може да възникне работа или участие в нов проект. Но иначе с мама възнамеряваме да открием летния сезон с екскурзия до Дубай.

Нима имате предложение за участие в нов проект?
След последното си участие получих много предложения, но смятам, че моят трети проект трябва да съответства на целите ми за кариерно развитие. Затова все още чакам подходящия сценарий...

В какъв проект бихте взели участие?
Бих искала да играя в исторически сериал или филм. Сюжетите, които разказват историята ни, са много значими. С удоволствие гледам сериалите "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin), "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) и "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul). За мен ще е чест да се снимам в подобен проект. Разбира се, сериалите не съвпадат дословно с историята, но се стремят да представят дадения период или събитие по възможно най-интересния начин.

Връзката Ви с футболиста Месут Йозил привлича вниманието на целия свят. Говори се, че ще се жените през юни. Избрахте ли вече точна дата?
За тези работи трябва да се доверим на съдбата. Всеки иска да създаде семейство и да намери щастието. Няма нищо по-естествено от това! Ние с Месут все още не сме правили такива планове, но отношенията ни се развиват в тази посока.

Поради професионалните си задължения Месут много често отсъства от Турция. Какво обичате да правите, когато сте заедно?
Не обичам да споделям такива лични неща. Всички знаят колко силно се обичаме. Ние сме двойка, която съществува един за друг. Затова не ни е необходимо да правим нещо специално. Когато сме заедно, всичко е специално!

Наскоро в пресата излязоха новини, че отказвате да участвате в сцени, в които се целувате. Писаха, че го правите заради любимия си. Действително ли сте водили такъв разговор с Месут?
За това беше писано много... С Месут се подкрепяме във всичко. И винаги ще е така! Няма нужда да се говори повече по тази тема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...