loading...

сряда, 9 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал успява да говори с Нихан, тя му дава да прочете дневника, майката на Емир отваря очи, а Галип опитва да я убие (10-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Туфан среща Асу във фирмата. Опитва се да поддържа служебни отношения с бившата си изгора.

Емир пътува към Истанбул, но има проблем с колата.

Нихан се обажда на майка си. Вилдан ѝ казва, че Кемал пътува към хотела, освен това е научил, че е баща на Дениз. Вилдан моли дъщеря си да напусне вилата, преди Кемал да е дошъл.

Асу отива на срещата с хората от борда на директорите и научава, че те наистина са имали среща с Кемал, но той в последния момент я отложил. Обацда се на Емир и му казва, че срещата се е провалила. Емир се досеща, че съперникът му търси Нихан. В това време поправят колата му.

Нихан товари багажа в колата си, но Кемал идва. Вдига ѝ скандал. Пита я защо е трябвало да научи по този начин. Кемал решава да си вземе детето. Вижда дъщеря си как се усмихва и заявява, че за нея ще даде живота си. Взема бебето в обятията си. Заявява на Нихан, че трудно ще ѝ прости.

Емир се връща във вилата. Нихан го вижда и предупреждава любимия си. Дава му дневника и го моли да и си тръгва, ако наистина обича дъщеря си.

Кемал прочита началото на дневника.

Емир звъни на Тарък да разбере къде е съперникът. Тарък се обажда на брат си. Кемал му казва да обясни, че е при Зехир. 

Зейнеп тайно наблюдава баща си как работи в бръснарницата.

Туфан също потвърждава, че Кемал е при приятеля си.

Мюжгян мига с очи, когато Галип е при нея. Той ѝ слага лекарство, за да не ги отвори, но се появява Еда.

Зейнеп отива в дома си. Фехиме я кани вътре. Пита я дали е оздравява. Момичето иска да си вземе дипломата. Майка ѝ отговаря, че стаята на дъщеря й все още е на мястото си.

Емир научава, че майка му се е събудила. Еда е щастлива. Емир я предупреждава да не оставят Мюжгян насаме с баща му.

Зейнеп си взима необходимите неща. Фехиме влиза при нея и ѝ дава съвети и пари. Момичето успокоява майка си, че ще се оправи сама. Ще си намери жилище и работа. Обещава на майка си, че вече ще се гордее.

Кемал чете дневника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...