loading...

сряда, 9 май 2018 г.

Руча Хасабнис за живота, за брака и за напускането на сериала "Остани с мен"


Предизвикателството да придаде дълбочина на негативния образ на Раши е поето от популярната индийска актриса - Руча Хасабнис.

Подобно на екранната си партньорка Гиа (Гопи), Руча също е зодия Водолей. Родена е на 8-ми февруари 1988-а г. в Мумбай и също като Гиа се ориентира към по-практическо образование, което няма нищо общо с шоу бизнеса.

Руча следва икономика, като бакалавърската й степен е от престижния Келкар Колидж, а магистърската - от Мумбайския университет. Произхожда от богато семейство с мащабни инвестиции в строителния бизнес и актьорската игра винаги е била възприемана като хоби, като нещо второстепенно - и от нея самата, и от родителите й. Те не потъпкват мечтите на дъщеря си, но й дават да разбере, че рано или късно ще наследи семейния бизнес и ще има доста по-сериозни ангажименти. 

Сценичните й таланти си проличават рано - Руча участва с голям успех във всяка училищна постановка. Своеобразното й ,,кръщене" в телевизионната индустрия е ролята на Девика в сериала "Char Chaughi" - история за взаимоотношенията на четири сестри. Прекрасните впечатления, които оставя с играта си, са достатъчни да бъде поканена и в ,,Остани с мен", където става любимка, въпреки че й е поверена ролята на антагониста - Раши. 

Руча печели множество награди за пресъздаването на Раши, но през 2014-а също напуска продукцията ненадейно - нейните причини обаче са ясни. Актрисата признава в не едно и две интервюта, че е привързана към семейството и се определя повече като домошар, отколкото като публична личност. 

На скромна церемония встрани от светлините на прожекторите красавицата се сгодява за дългогодишния си приятел Рахул и не след дълго, на 26-и януари 2015-а г., двамата се женят. Рахул също е представител на богата фамилия и двамата заедно управляват строителния бизнес на семействата си. ,,Зная, че феновете ми чакат да се завърна на екран и им липсвам - те също ми липсват. Но се отдадох на новите си ангажименти - помагам на съпруга си да разшири компанията и двамата започнахме съвместен проект. Изключително заета съм с него и ще се радвам да го споделя с феновете, когато го финансираме", загатва Руча. 

Междувременно брачният живот не е променил вкусовете й - актрисата продължава с удоволствие да носи традиционната индийска плетена одежда сари, но и все така обожава небрежната комбинация от сини дънки и бяла тениска. От време на време дори си позволява да отиде на бизнес среща в подобен непретенциозен вид и споделя, че досега не е имало случай някой от колегите й мъже да протестира срещу дрескода й.

Източник: ТВ САГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...