loading...

сряда, 9 май 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Катя взима тежко решение за бебето (10-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и май) в 84 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.

Катя (Даяна Ханджиева) е взела много тежко решение - за да помогне на майка си, на която й е нужна трансплантация, тя ще направи аборт. Въпреки че пред баба Злата (Цветана Манева) лекарката признава, че за нея кариерата е на първо място, тя вече си се е представяла в ролята на майка. Какъв съвет ще получи от мистериозната съседка и ще успеят ли думите й да успокоят сълзите й - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Самата Венета (Ивана Папазова) се чувства виновна, че се налага дъщеря й да се жертва заради нея. Дали обаче щеше да приеме трансплантацията, ако знаеше, че лекарката е бременна - разберете от 18:00 часа, по bTV.

Чочо (Юлиян Петров) все повече се наслаждава на новото си амплоа на радио звезда. На поредния купон с Поли Генова, на който е заедно с Ани (Лорина Камбурова) и Станислав (Петко Венелинов), той ще получи определението позьор. Такъв ли е станал в действителност?

Съвсем скоро в Бели Вит ще пристигнат дъщерите на полицай Колев (Китодар Тодоров). За целта Цвъ (Веселин Калановски) го уверява, че ще му подсигури дом. Междувременно Милица предлага на бабите да станат част от нейния бизнес, като започнат да шият изискани рокли.

Междувременно Ленин (Филип Аврамов) и Снежи (Искра Донова) се опитват да получат възможността да станат концесионери на топлия минерален извор. Какво условие ще постави Цветан на кръчмарката и ще се съгласи ли тя? За да го отърве от навика да яде нездравословни неща, Иван (Вальо Танев) подлага Косьо (Георги Кадурин) на смехотерапия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...