loading...

петък, 11 май 2018 г.

Днес в "Скъпи наследници": Борис научава за бременността на Катя, а Графа пристига в Бели Вит (11-и май)


Прочетете какво ще се случи днес (11-и май) в 85-и епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV!

Въпреки усилията на Катя (Даяна Ханджиева) да не разкрие пред Борис, че е бременна, той най-накрая научава истината. Казва му я Ани (Лорина Камбурова), която разбира за бебето, след поредното неразположение на сестра й, докато вечеря в кръчмата. Ани обаче не е наясно, че детето може да е на бившия й годеник. Как ще реагира тя на признанието му за кратката им афера, а той на новината за бебето?

Марин (Димитър Баненкин) също разбира за бременността на дъщеря си. Ще я подкрепи ли обаче в решението й да не казва на Венета (Ивана Папазова)?

В Бели Вит пристига поредната музикална звезда - Графа. Пред Поля и Чочо той ще разкаже за новия си музикален проект, ще разкрие и как балансира между работата и семейството си.

Станислав (Петко Венелинов) се среща с Васко (Антоний Аргиров) в града, за да научи повече за баща му Петър. Комарджията, от своя страна, пък му потвърждава, че е видял дядо им.

Докато бившият й съпруг Георги Пенчев (Михаил Билалов) разбира условията на Цветан (Веселин Калановски) как може да спечели концесията за минералната вода, Милица (Койна Русева) се е заела да гради нов бизнес. За целта тя прави състезание между трите баби в Бели Вит.

Поредният разговор между Милица и Венета ще ги върне в миналото, когато всички са били щастливи заедно. Каква е била причината, поради която брат и сестра са се скарали - разберете от новия епизод на "Скъпи наследници"...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...