loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал отвлича Дениз, а Нихан катастрофира заради Асу, докато преследва Кемал и Дениз (14-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал взима бебето на ръце и се радва на дъщеря си.

Асу звъни на Кемал. Пита го дали ще си дойде за вечеря, но той отговаря отрицателно.

Нихан продължава да убеждава Кемал да имат търпение и да не заминават, докато не неутрализират Емир. Той се съгласява, но предлага тримата да живеят заедно.

Зехра се опитва да се извини на Зехир за случката в миналото, когато при катастрофа губи тяхното дете. Той я обвинява, че му е забила нож в гърба и го е предала. Тя му казва, че все още го обича. Двамата се прегръщат.

Хакан откарва Зейнеп до хотела. Емир ги вижда заедно. Полицаят казва на момичето, че много му харесва. Тя отговаря, че ще се видят отново.

Емир пресреща Зейнеп. Ядосан е. Тя го пита какво иска от нея. Той настоява връзката им да приключи така, както е започнала, защото Зейнеп все още го обича. Момичето се кълне, че все някой ден ще го забрави.

Докато Нихан спи Кемал се радва на дъщеря си и си играе с нея. Той все повече се амбицира да не остави детето си на онзи човек.

Емир е до майка си.

Нихан праща съобщение на Лейля. Вика я да отиде при нея рано сутринта.

Асу се разпорежда на нейните хора през нощта да приключат с всичко, тоест да ликвидират Нихан.

На сутринта Кемал взима дъщеря си на ръце. Обещава ѝ винаги да са заедно. Докато Нихан спи, той излиза с детето.

Емир е бил цяла нощ в болницата при майка си. Мюжгян се събужда, но в момента не го разпознава. След известно време го нарича "Синко". Емир се радва, че майка му се е оправила.

Айхан и Лейля пътуват към Нихан. Кемал събужда любимата си. Нихан пита за дъщеря си, но разбира, че Кемал вече е взел решение. Той й казва, че вече ще бъдат заедно и че ще ги пази.

Нихан не иска да замине. Кемал я кара да избира или да тръгне с него и детето или да се върне при Емир сама. Нихан продължава да се инати. Кемал взима детето и го оставя в колата си. Моли Нихан да не се страхува, а да го последва. След като разбира, че любимата му се страхува, Кемал се отказва да замине. Моли Нихан си да се прибере вътре, а той да ѝ върне детето. Докато тя върви към къщата, Кемал пали колата  и потегля. Нихан започва да го преследва с нейната.

Колата на Нихан е повредена по заповед на Асу. Тя настига Кемал и бебето, но не може да спре. Хлъзга се на пътя и катастрофира. Кемал отива да ѝ помогне, но не може да отвори вратата на автомобила...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...