loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Кьосем": Фария и Мурад прекарват нощта заедно, след което Фария си тръгва, а Мурад я връща като негова фаворитка, Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана (14-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Великолепният век: Кьосем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VelikolepniqtVekKosemBG/

Султанът заявява на принцесата, че по този начин е наказана. Принцесата се ядосва, взима един нож и настоява той да я убие. Мурат я хваща и я целува. След което двамата прекарват нощта. На сутринта господарят се събужда и не открива принцесата до себе си. Тръгва да я търси. Силяхтар му казва, че рано сутринта принцесата и семейството ѝ са напуснали двореца. 

Кьосем хваща Касъм и Елеанор в леглото.

По пътя каретата, в която се возят дамите, спира. Фария взима меча си и слиза, за да види какво става. Вижда, че султанът е спрял каретата. Пита я какво прави. Тя му отговаря, че заминава. Мурад ѝ казва, че няма да ходи никъде, защото вече е от неговия харем и е негова жена.

Касъм моли майка си за прошка, заявявайки, че обича това момиче.

Фария казва на майка си, че господарят не я пуска и трябва да се върне в Истанбул. 

Кьосем се ядосва, че синът й е спал с наложница на господаря, а за това наказанието е смърт.

Фария казва на султана, че ще се върне, защото той е всемогъщ, но няма да сведе глава пред никой, защото не е робиня. Мурад я взима и я качва на коня си. Заедно потеглят към столицата.

Кьосем едва не припада. Заповядва да отпратят Елеонор в Стария дворец. 

Касъм напада брат си Ибрахим, обвинявайки го, че е разказал всичко за Елеанор на майка им. Баязид разтървава двамата принца. Ибрахим споделя с Баязид, че Касъм е влюбен в момиче от харема. 

Султанут посещава Кьосем. Съобщава ѝ, че е върнал принцесата, която е станала негова фаворитка.

Айше научава от принцесата тази новина. Ядосва се на поведението на господаря.

Кьосем се ядосва, че султанът е погазил древните закони. Мурад отговаря, че принцесата няма да живее в харема.

Гюлбахар няма надежда, че ще остане в двореца. Баязид казва на майка си, че братята му се карат постоянно. После споделя, че решението за нейното отпращане е на султана. Гюлбахар го успокоява. Баязид недоволства срещу Кьосем.

Касъм обещава на любимата си, че ще я предпази. Моли я да бъде търпелива.

Гевхерхан среща Силяхтар. Синът й, като го вижда, се хвърля в прегръдките му. Султанката е резервирана и прекратява разходката, прибирайки момчето.

Султанът вика принцесата в покоите си, за да вечерят заедно. 

Айше е тъжна и ядосана, че губи мъжа, който обича. В хамама се срещат с Гюлбахар. Фаворитката споделя със султанката мъката си. Гюлбахар казва, че в двореца всеки намира свой начин за оцеляване. На времето султанката си е мълчала, но сега съветва Айше да се опълчи срещу Кьосем.

Лелязар калфа съобщава на Кьосем, че Елеанор е бременна. Валиде се вбесява. Изкарва си яда на Мелеке и на прислугата...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...