loading...

понеделник, 14 май 2018 г.

Утре в "Шест сестри": Диана открива, че липсват пари във фабриката (15-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 3 сезон 2 (15-и май) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Селия разбира за състоянието на Франсиска и е много притеснена. 

Монтанер решава да отпразнува отмяната на карантина сам с игра на карти ... като проиграва всичките пари от кутията на фабрика Силва.

Всички сестри се събират около Франсиска, за да я окуражат. По-късно тя се събужда.

Работниците приветстват Бенхамин във фабриката, готов да продължи да работи въпреки слепотата си. Салвадор, обезпокоен от договора със санаториума, моли Мигел да се занимава с работата на Бенхамин.

Диана открива, че липсват пари във фабриката и започва да подозира, че виновникът е един от нейните работници ... подозрения, които Салвадор не смее да отрече.

Франсиска започва да се възстановява от болестта си и насърчава сестрите й да възобновят дейностите си: Селия и нейният прием в Училището за учители, Адела и нейната сватба с Мауро ...

Доня Долорес смята, че след дните, в които Бланка е била настанена в дома на Лойгори, по време на епидемията, ще е променила мнението си относно това да живее с нея след сватбата си с Родолфо. Но отговорът на Бланка ще я изненада.

От своя страна, Адела продължава да бъде зашеметена, като крие от Мауро истината за баща си. Точно както Елиса е съкрушена, след като си мисли, че ще загуби сестра си Франсиска ... разбира се, всичките й скърби ще изчезнат, когато София говори за следващото парти, което ще се проведе в дома й.

Дон Луис посещава Франсиска и двамата се скарват относно пеенето в Амбигу.

Кристобал среща стара позната... Марина.

Диана все още се опитва да намери човека, който е успял да открадне парите от завода.

Бернардо съветва Салвадор да каже истината на Диана за парите. Той отказва и решава да си върне парите отново на покер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...