loading...

понеделник, 14 май 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Ани има нов ухажор, а мистерията около бай Дочо се заплита (15-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и май) в 87 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV!

Появата на вишновката – любимото питие на бай Дочо, в дома на фамилията, предизвиква нови въпроси и задълбочава мистерията около смъртта му. Станислав (Петко Венелинов) е твърдо убеден, че дядо му е жив, докато майка му е сигурна, че Васил (Антоний Аргиров) им прави номера, за да им отмъсти.

Докато се опитва да разкрие истината, Станислав не спира да се увърта и около майката на Крум, която заедно със сина си гостува за няколко дни в дома на Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин). След като за пореден път отрязва мераците на плейбоя, тя споделя съмненията си с Неда, че бай Дочо може да е направил номер на роднините си и в действителност да няма никакво наследство. Как ще реагира Неда – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Калин (Иво Аръков) явно показва симпатиите си към Ани (Лорина Камбурова). Поредната им среща ще зарадва младата кръчмарка, но дали тя ще се поддаде на чара на бизнесмена? Междувременно Милица (Койна Русева) е твърдо решена да разбере каква е причината за появата на бившия й мъж в Бели Вит. Тя отново ще използва заплахи и манипулации, за да научи истината. Кой ще падне жертва – от 18:00 часа, по bTV.

Катя (Даяна Ханджиева) се извинява на Борис (Орлин Павлов), че е скрила от него новината за бебето. Как ще реагира той и бил ли е готов да стане баща?

Междувременно полицай Колев (Китодар Тодоров) намира нови доказателства за вината на Станислав, свързани с инцидента с блъснатия човек.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...