loading...

вторник, 15 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Асу нарежда на хората си да довършат Нихан, Кемал прави всичко възможно да се види с Нихан, а Емир буквално е окупирал болницата (16-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Зехер се вижда с Кемал. Пожелава му бързо оздравяване. Вилдан излиза пред болницата, за да говори с Кемал. Извинява му се, че се е намесила във връзката им. Казва му, че бракът на Нихан е нещо лошо, но цената, която е платила за това, е много висока. Вилдан моли Кемал да не казва нищо на Емир, защото не се знае какво ще направи. Кемал ѝ обещава.

Емир също излиза навън. Туфан и хората от фирмата идват, но той ги отпраща. Емир се разпорежда помощникът му да разбере къде е бил Кемал миналата нощ и да постави охрана навсякъде в болницата.

Операцията на Нихан приключва успешно.

Емир изпраща Зейнеп до входа на болницата. Тя му казва, че е можела да направи всичко това за него.

Зейнеп съобщава на брат си, че Нихан е добре и лекарите са оптимисти, че всичко е минало.

Кемал си тръгва от болницата разстроен, благодари на Бог за спасението на любимата му.

Изкарват Нихан от операционната. Кемал отново прави опит да влезе в болницата, но Айхан и Зехир го спират.

Туфан открива колата на Кемал близо до мястото на Зехир. Емир научава за това и се чуди къде е бил съперникът му по време на катастрофата. Две деца съобщават на блондина, че са видели една жена с черни коси, която също е търсила собственика на колата.

Лейля казва на Кемал, че Нихан е добре, но ще остане в реанимацията и после ще я заведат в обикновена стая. Той заявява, че няма да си тръгне, докато не види любимата си и не й хване ръката.

Асу е недоволна, че Нихан е все още жива. Обажда се на нейния човек и му разпорежда да довърши делото си.

Туфан вижда от записите на камерите, че Асу се прибира с колата си рано сутринта. Отива при нея и я пита в какво се е забъркала. Тя казва, че е търсила Кемал цяла нощ. Моли Туфан да не казва на Емир. Той отговаря, че ако Емир разследва катастрофата нищо няма да го спре да разбере какво се е случило.

Кемал продължава да настоява да се види с Нихан. Зехир не може да измисли начин приятелят му да стигне до реанимацията...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...