loading...

вторник, 15 май 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Чочо с откровение към Поли Генова, а дъщерите на полицай Колев пристигат в Бели Вит (16-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и май) в 88 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV!

Март месец е и е време за раздаване на мартеничките. Поля (Рая Пеева) обаче не е особено въодушевена, особено след като в радиото отново е на гости Поли Генова. Намусената физиономия на водещата предизвиква певицата да започне откровен разговор с нея и двете най-накрая се изясняват какво е довело до края на връзката на Поля и Чочо (Юлиян Петров).

Самият той буквално е неразделен с новата си известна приятелка. Поредната му изненада, която ще й направи, и неочакваното му признание към нея, ще предизвикат не само усмивката на екстравагантната певица. Слага ли се началото на една нова връзка – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Разкритията на Колев (Китодар Тодоров) ще предизвикат параноя в Станислав (Петко Венелинов) и той вече е твърдо убеден, че съвсем скоро ще бъде разкрит. Наред с разследването на инцидента на пътя, полицаят най-накрая ще представи новия им дом и на двете си дъщери. Отказът на Георги (Михаил Билалво) да финансира за пореден път сина си, ще принудят Стан за първи път да започне работа. Кой ще му стане шеф – от 18:00 часа, по bTV.

Бременността на Катя (Даяна Ханджиева) ще предизвика както голямо недоразумение, така и ще стане причината за откровено любовно обяснение. Борис (Орлин Павлов) пък ще получи интересна оферта от Георги за общ бизнес. Ще се поддаде ли – днес в „Скъпи наследници“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!