loading...

вторник, 15 май 2018 г.

Утре в "Шест сестри": Франсиска и Габриел се целуват (16-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 4 сезон 2 (16-и май) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Габриел се опитва да влезне при Франсиска и Мерседитас, след известно умоляване, го пуска при Силва.

Селия си взема изпита и го споделя първо с Петра.

Франсиска казва на Габриел, че е платила на Амалия, за да си мълчи, че тя е "Хубавата Маргарита". После му казва, че иска да е с него и го целува.

Сестрите Силва решават да направят подарък на Елиса за първия й бал - гривната на майка им, но тя я връща демонстративно.

Доня Долорес се опитва да убеди Родолфо да накара годеницата си да спре да ходи при Кристобал. После Долорес предлага на Бланка и Родолфо да посещават предбрачни курсове. 

Росалия има подозрения за чистите намерения на Мауро.

Бланка среща Марина за първи път ... тя предполага, че Бланка е годеница на Кристобал Лойгори, заради близостта, която наблюдава между тях.

Петра открива писмо на Селия, в което пише, че е влюбена в друга жена.

Адела продължава с подготовката за сватбата си. След посещение от Адела и Мауро във Вила де Париж, където се провежда досадна среща с Херман, Каролина стига до заключението, че нейният съпруг чувства нещо към Силва. 

Диана все още се опитва да намери човека, който е успял да открадне парите от фабриката... докато Мигел казва, че знае идентичността на истинския крадец. Салвадор ще трябва да се изправи пред истината с болезнени последици за него и за Диана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!