loading...

сряда, 16 май 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Али целува Дерин след напиване в един бар, Шахин разбира от Рауф, че той е истинският баща на Али (17-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и май) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Али иска от Дерин да му разкаже историята си. Тя обаче отново отклонява въпроса и го кара да продължат разходката си. 

Рауф признава на Шахин, че Али е негов син. Скрил го и го отгледал след злополучната нощ. Шахин е щастлив и прегръща Рауф.  

Полицията започва да търси Дерин по нареждане на родителите ѝ. 

Ийт се чувства злепоставен и излива мъката си пред Аслъ и приятеля си. 

Али и Дерин отиват в нощен бар и се напиват. 

В Интернет пускат статия за Дерин, озаглавена "булката беглец". Ийт я вижда и се ядосва. 

Али и Дерин излизат от бара. Дерин му признава, че не може да се прибере. Али я пита защо, а Дерин му се усмихва и му казва, че е чужденецът, когото познава най-добре в живота си. Предпочита да не разказва своята история, защото е смешна сравнение с неговата. Али я пита дали иска да се запознае с Рауф. Дерин се усмихва и двамата отиват на кораба. Рауф им приготвя яйца. 

Когато остават насаме Али целува Дерин. След това Али казва на Рауф, че ще изпрати Дерин. Преди да тръгнат двамата отново се целуват, а Рауф ги вижда...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!