loading...

сряда, 16 май 2018 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун е бременна, Кенан отвлича Нуран и Ефсун и казва на Атахан да избират коя от двете да живее и коя да умре (17-и май)

Прочетете какво ще се случи утре (17-и май) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Зейнеп иска помощ от Оркун. 

Арда, Ефсун, Бахар, Нуран и Атеш се прибират от почивката и заспиват за пръв път от доста време щастливи и спокойни.

Асъм получава съобщение от Кенан. Той иска Асъм да убие Ефсун.

Ефсун отива да си направи изследвания, като докторката ѝ казва щастливата новина, че е бременна. Тя отива при Султан и ѝ казва радостната новина. Зейнеп чува това. 

Асъм се обажда на Ефсун и ѝ казва, че трябва да се срещнат, за да говорят. Той организира убийството ѝ по нареждане на Кенан. Ефсун отива на уговореното място и Асъм стреля в нея. Арда вижда сцената. Оказва се, че това е инсценировка, за да заблудят враговете си. Линейката, която откарва Ефсун, е наета от Мехмет Емир и Асъм.

Полицията успява да хване хората на Кенан, но не и самия него. Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм и им изпраща видео, в което се разбира, че Ефсун е отвлечена наистина. Злодеят отвлича и дъщерята на Бахар и Атеш - Нуран, а след това казва на семейство Атахан да избират между двете. Бахар е на ръба, а Атеш и Арда се сбиват, тъй като Арда иска да спаси любимата си, а Атеш - детето си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...