loading...

вторник, 22 май 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Дочеви се изправят пред новото условие на бай Дочо (23-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и май) в 93 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV!

Семейство Дочеви вече половин година живее в Бели Вит и е време за втората задача на бай Дочо. За целта в къщата пристигат адвокат Перпелиева (Надя Иванова) и асистентът й, които показват видео с посланието на покойния глава на фамилията.

Второто условие връща наследниците към детството и любимите им манджи, които в рамките на 36 часа те трябва сами да приготвят и да нахранят с тях цялото село. А условието е, всички да харесат гозбите им и така да им осигурят оставането в селото и борбата за парите. Как ще реагира на новата задача Милица (Койна Русева) и ще се опита ли да шикалкави  – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Подготовката за голямото ядене предизвиква суматоха както в Дочеви, така и в селяните. Всички се чудят какво се случва и защо Станислав (Петко Венелинов) изкупува продуктите от местния магазин.

Цветан (Веселин Калановски) е твърдо решен да убеди Чочо (Юлиян Петров) да се довери на Георги (Михаил Билалов) и да му стане съдружник, зарязвайки работата с най-близките си приятели. Ще успее ли кметският наместник да спечели сина си на своя страна?

Междувременно връзката на Чочо с Поли Генова е тема номер 1 за всички медии. Как ще реагира радио водещият на предложението да си направи реклама  - от 18:00 часа, по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...