loading...

вторник, 22 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал отвлича Дениз (23-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан очаква Кемал да дойде и да вземе бебето.

Асу отказва да помогне на Кемал да съсипе Емир. Оправдава се, че Галип ще си отмъсти.

На сутринта Емир си играе с детето. Нихан го вижда и опитва да вземе дъщеря си. Съпругът ѝ заявява, че днес няма да ходи на работа, а ще си бъде вкъщи. Нихан предупреждава Кемал. 

Айхан и Лейля организират преместването.

Операцията по отвличането на Дениз започва. Кемал се преоблича като хамалин. Айхан и хората му се разправят с охраната на входа. Емир наблюдава всичко от камерите. Вижда Кемал и излиза навън. Двамата с Кемал започват да се разправят. От един куфар излиза Зехир и с помощта на Лейля и Нихан отива в стаята на бебето. Емир се обажда на полицията. Полицията арестува Кемал. Емир се усеща и хуква към детската стая, но не намира бебето там. Връща се при Кемал и му крещи къде е дъщеря му. Напада го. Нихан се развиква. Кемал отговаря, че е скрил бебето на място, където никой няма да може да го намери. Емир заповядва на Хакан да намери Дениз.

Тарък се прибира, но родителите му ги няма вкъщи.

Хакан пуска Кемал, но го предупреждава, че Емир ще си отмъсти на всички заради това отвличане.

Емир подозира всички като съучастници. Дори заплашва Нихан, че е съучастничка. Емир тръгва, за да запали къщата на родителите на Кемал.

Зейнеп отива у дома. Тарък отваря. Сестра му казва, че е дошла да види майка си. Тарък й отговаря, че двамата старци ги няма никъде.

Кемал излиза от участъка. Туфан го следи. Кемал разбира това. Обажда се от нов телефон на Зехир и му казва, че след като се отърве от Туфан ще дойде на уреченото място.

Полицията претърсва сервиза на Айхан, но той също пътува към мястото на срещата с родителите на Кемал.

Туфан продължава да преследва Кемал. Открива колата му спряна до една сграда.

Полицията продължава да търси детето.

Тарък и Зейнеп търсят родителите си.

Кемал сменя колата и тръгва.

Емир полива къщата на Сойдере с бензин. Нихан се опитва да го спре. Тарък, Зейнеп и Бану излизат навън. Емир твърдо е решил да запали къщата. Нихан влиза вътре и му казва да запали сградата, за да докаже любовта си към нея. 

Зейнеп разбира, че Дениз е дъщеря на брат ѝ.

Емир се досеща, че ще отведат бебето с помощта на Фехиме и Хюсеин. Среща Асу и заявява, че вече няма нужда от нейната помощ.

Нихан дава на Кемал последни инструкции как да се грижат за бебето. Той ѝ обещава, че няма да е разделенa дълго време с дъщеря им.

Емир и Галип продължават да търсят бебето, но не позволяват на медиите да пишат за отвличането. Емир открива адреса, където са родителите на Кемал. Веднага се обажда на комисаря и тръгва натам.

Зейнеп казва на Хакан, че Дениз е дъщеря на брат ѝ. Моли го да потърси родителите ѝ. Полицаят ѝ отговаря, че си върши работата и търси отвлечено дете. Зейнеп казва, че ако някой от техните пострада заради Емир, няма да прости на полицая...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...