loading...

сряда, 23 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир не може да открие Кемал и бебето, Нихан прави всичко възможно да види Дениз, тайно от съпруга си, а Фехиме гони Асу от дома си (24-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Полицията е завардила мястото, където Кемал трябва да предаде бебето на родителите си. Емир и Нихан пътуват натам. Комисарят също пристига.

Кемал пристига при Айхан. Полицията ги блокира. Айхан излиза и пита какво става. Емир не открива детето в нито една от колите. Айхан обяснява, че са отишли на пикник, но колата се е повредила и той се е обадил на Зехир да му помогне. Емир се вбесява.

Кемал отвежда бебето в една къща. Сменя памперса и започва да си играе с дъщеря си.

Тарък чисти следите от бензин от къщата си. Зейнеп му казва, че екипът е отишъл да залови бегълците, но тя е предупредила брат си. Бану чува всичко това.

Емир подслушва телефоните на всичките, но не разбира къде е детето. Галип пита сина си, какво ще стане, ако Кемал не се появи повече. Бану съобщава на Емир, че Зейнеп е провалила операцията.

Айхан носи провизии на Кемал и бебето. Кемал му казва, че има пропуск в плана. Айхан му казва, че може би Асу го е предала. 

Нихан настоява да види дъщеря си. Кемал й казва къде са, но я моли да бъде много предпазлива. 

Хюсеин се прибира и отново гони Зейнеп. Тарък казва, че сестра му е спасила живота на всички.

Асу отива у родителите на Кемал. Фехиме я гони. Казва ѝ, че не може повече да ѝ вярва. Тарък тръгва след момичето. Опитва се да извини за поведението на майка си. Асу казва на Тарък, че Емир е поставил задача на Бану да му докладва за всичко, което се случва в тази къща.

Снахата се опитва да извади проследяващото устройство от чантата на свекърва си. Зейнеп си тръгва от родния си дом заради желанието на Хюсеин.

Емир иска Хакан да арестува родителите на Кемал. Комисарят отказва. Емир го заплашва.

Нихан поръчва на Еда да купи лекарства.

Докладват на Емир, че всички са си по домовете и нещата вървят спокойно.

Лейля кани племенницата си на разходка. Нихан е тъжна. Моли леля си за помощ да отиде да види дъщеря си...

1 коментар:

  1. А дали случайно ще има инфо за Прости ми и Остани с мен. Тъй като виждам че засега все още няма инфо нито на Прости ми , нито на Остани с мен , нито на Ритъмът на мечтите

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!