loading...

четвъртък, 24 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Дениз получава алергична реакция заради Кемал и е откарана в болница (25-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир заспива дълбоко от лекарствата.

Кемал звъни на Айхан. Уверява го, че не си е променил мнението и няма да допусне повече такива провали. Търси кой го е предал.

Зейнеп моли Хакан да спре търсенето на брат ѝ. Полицаят ѝ обяснява, че не е искал родителите ѝ да загазят, но ще продължи да търси Кемал и детето.

Бану взима бръмбара от чантата на свекърва си, но Тарък я хваща. Тя се оправдава, че Емир я е принудил. Тарък горчиво се разкайва, че се е оженил за нея. Фехиме ги чува да се карат и се намесва. Тарък излиза и заключва жена си в стаята. Снима подслушвателното устройство и го оставя под една саксия.

Лейля излиза с колата си, но Тарък я спира. Тя му казва, че отива при Айхан. Той я пуска, но изпраща човек след нея.

Тарък показва бръмбара на Зехир и го моли да му каже къде на брат му. Зехир казва на Кемал.

Айхан организира Нихан да отиде при Кемал. Лейля предупреждава племенницата си да не се карат с Кемал.

Айхан признава любовта си към Лейля.

Вилдан отива в стаята на Емир. Вижда го, че спи.

Нихан пристига при Кемал и го прегръща. После взима дъщеря си в ръце. Кемал казва, че планът им ще продължи по същия начин.

Асу звъни на Емир. Той не си вдига телефона. Тя решава да отиде в къщата.

Нихан вижда, че детето има обрив и температура. Кемал ѝ казва, че си внушава. Кемал не се отказва от плана си. Нихан се опитва да го убеди да се откаже.

Тарък вика баща си и майка си в градината. Казва им, че утре ще вземат Дениз и ще заминат.

Асу отива в къщата на Емир. Туфан обаче не я пуска да влезе вътре. Тя му казва, че трябва спешно да се види с брат си и влиза в имението. 

Кемал убеждава Нихан в плана си. Тя му казва, че после ще бъдат заедно. В това време Дениз се събужда, цялата в обриви. Нихан го пита какво е яла. Той отговаря, че ѝ е дал ягоди. Нихан настоява да заведат дъщеря си в болницата.

Асу отива в стаята на Емир и вижда, че брат ѝ спи дълбоко. Вилдан ѝ казва, че Емир е взел лекарство за коляното и то го кара да спи дълбоко.

Лекарите искат да регистрират Дениз. Кемал се разбира с доктора, че живее наблизо. Лекарят се обажда в полицията, защото се съмнява в двойката.

Асу се грижи за майка си. Обещава на Мюжгян, че винаги ще бъде до нея. Болната вдъхва от аромата на дъщеря си. Асу я прегръща.

Хакан научава в коя болница е било детето и вдига екипа си. Зейнеп спи в стаята си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...