loading...

четвъртък, 24 май 2018 г.

Марина Руи Барбоза среща трудности в това да е актриса


В момента актрисата, която познаваме от "Истинска звезда", се снима в теленовелата на Глобо "Бог спаси Краля" (Deus Salve o Rei).


Марина Руи Барбоза има тежък ритъм на работа. Актрисата е в образа на Амалия в теленовелата "Бог спаси Краля". Наскоро 'рижавата' сподели, че има много сцени на ден. "Всеки разчита на търпението на режисьора, защото имаме по 18 сцени на ден. Дали имаме малко текст? Не", казва тя. Въпреки забавлението зад камерите, червенокосата актриса твърди, че работата е доста тежка. "Затова защитавам както теленовелите, така и актьорите, които правят много теленовели. Трудно е. Хората снимат много, хората снимат на практика от понеделник до събота по 13 часа на ден, а понякога и повече, седем месеца. Много е".

В тази история Марина участва в сцена с насилие заедно с Рикардо Перейра. В социалните мрежи тя обърна сериозно внимание на темата: "За един актьор е голяма възможност и отговорност да покаже такъв тип сцени. Темата е доста актуална в живота на жените, която ни напомня, че трябва да се борим за правата си, за свободата си, за уважение. Аз съм актриса, правя изкуство, а то забавлява, но и ни кара да се замислим, събужда в другия различен поглед за определена ситуация. Да бъдем силни. Борбата трябва да продължи днес и винаги! За всички жени жертви... на физическо и психическо насилие. Мълчанието да се превърне във вик и страхът в кураж. Не означава не! Няма да си мълчим!"

Марина Руи Барбоза е извървяла дълъг път, за да стигне дотук. Още от малка е знаела, че иска да бъде актриса. Теленовелата "Белисима", излъчена и у нас, е втората й роля, но първа с реплики. "Бях играла в "Да започнем отново", но бях ангел и не говорех. Седем месеца чаках някаква реч", казва актрисата през смях. Освен актриса, Барбоза е дизайнер, модел и автор на книгата "Вдъхновения".


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...