loading...

неделя, 27 май 2018 г.

Утре в "Остани с мен": Кокила изпраща Гопи на вечерна разходка с Ахем, Раши убеждава Гопи, че Ахем е превърнат в птица (28-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и май) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG/

Раши дава на Гопи амулет против духове, който да завърже на ръката на Ахем. След това Раши я убеждава, че призраците могат да превърнат хората в животни. Раши завързва подобен амулет на крака на петел и убеждава Гопи, че това е Ахем, когото са превърнали в птица. 

Кокила нарежда на Гопи да изпъди петела от къщата. Гопи смята да скрие петела, но Ахем се връща от работа и тя решава, че магията е развалена. 

Кокила изпраща Гопи на вечерна разходка с Ахем. Раши убеждава Гопи, че духовете са по-активни след залез и е опасно да излиза. Гопи се отказва от разходката си е готова да разкрие причината пред Кокила. Свекърва ѝ не я изслушва, тъй като си мисли, че Гопи си търси извинение, за да не придружи съпруга си. Гопи се подчинява и излиза с Ахем. Тя се запознава с приятелите му, с които тренира. Ахем е ядосан, че Гопи проваля спортните му занимания, като разговаря с другарите му. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...