loading...

неделя, 27 май 2018 г.

Утре в "Черната перла": Азиз се оказва истинският баща на Хазал, а Хазал отива в полицията, за да подаде жалба срещу Вурал (28-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и май) в следващия епизод на турския сериал "Черната перла", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черната перла", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ChernataPerlaBG

Вурал заставя Ебру да се придържа към първоначалния им план и да убеди на всяка цена Хазал да се омъжи за него. Нарежда на приближените си да намерят информация за Кенан. 

Подчинените на Азиз заплашват мъжа, стрелял по него. Азиз го подлага на физически тормоз и наемникът признава, че го е изпратил Синан. 

Мелек забелязва, че нещо нередно се е случило с дъщеря ѝ. Хазал обаче отказва да разговаря с нея. 

Азиз разкрива на Джанан, че Синан е изпратил мъж, който да го убие. Джанан не му вярва. Когато Азиз си тръгва, удря плесница на Синан.

Ебру лъже Мелек, че Хазал е разстроена заради кавга с Кенан. Мелек е изненадана, когато вижда Азиз да разговаря с Кенан. Страхува се Хазал да не научи, че Азиз е неин биологичен баща. 

Джанан предлага крупна сума на Халил, за да напусне града заедно със семейството си. Халил обаче отказва. Убеден е, че може да получи повече облаги от богаташкото семейство. 

Синан е огорчен, че Джанан е сложила запор на сметките му. 

Ахмед узнава, че Кенан е бил прострелян. 

Хазал решава да подаде жалба в полицията срещу Вурал. Халил и Ебру я възпират да даде показания. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...