loading...

неделя, 27 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Полицията арестува Кемал за отвличането на Дениз (28-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Тарък поставя проследяващото устройство в чантата на майка му. Полицията влиза в сградата, където са Кемал и Дениз, но той е взел дъщеря си и пътува. Нихан му звъни. Кемал ѝ казва, че детето е добре, взима си лекарствата и го е нахранил.

Тарък отключва стаята на жена си. Кара Бану да се обади на Емир. Хората на Туфан следят родителите на Кемал. Емир спи дълбоко. Нихан  прави опит да го събуди. Когато той става, Туфан му докладва, че родителите на Кемал са излезли от дома им.

Емир звъни на комисаря. Той му разказва, че е получил сигнал, че детето е било в болница. Бану докладва, че чипът е още в чантата на Фехиме и Емир разказва това на полицая. Докато се разправят Зехир подменя хората в таксито и кара родителите на Кемал към мястото на срещата. Хората на Туфан следят мнимите родители. Полицията също. Спират таксито, но от там слизат други хора. 

Кемал предава на родителите си внучката им. Но Емир се появява точно в този момент.

Полицията арестува Кемал по обвинение в отвличане. Емир взима детето и то му казва "тати". Кемал побеснява. Нихал е свидетел на тази сцена.

Хакан разпитва Кемал.

Емир подава жалба за отвличане на детето. 

Нихан разговаря с Галип и му съобщава, че Дениз е дъщеря на Кемал.

Туфан черпи Асу с кафе. Казва ѝ, че трябва да прикрие поръчителството на катастрофата, в която пострада Нихан.

Нихан предлга на Галип да оттегли жалбата на Емир, като в замяна на това ще му предаде акциите си от фирмата. Галип отказва. На излизане от офиса Нихан чува Галип да произнася едно име.

Кемал решава да се защитава сам в съда, докато Емир обработва съдията.

Зехра споделя със Зехир, че иска да бъде адвокат на Кемал. Зехир я подкрепя и настоява да опита.

Емир слиза при съперника си в ареста. Пуска му запис на момента, когато детето казва "тате". Кемал му казва да изключи телефона.

Зехра слиза при арестувания и го моли да стане негов адвокат. Предлага му да заведе иск за бащинство...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...