loading...

четвъртък, 17 май 2018 г.

"Черешката на тортата" замества "Откраднат живот" от 30-и май по NOVA


Пролетният кулинарен маратон стартира на 30-и май (сряда) от 20:00 часа по NOVA...

Вълнуващият единадесети сезон на "Черешката на тортата" стартира на 30-и май (сряда) с ударна доза изненади всеки делничен ден от 20:00 часа по NOVA! Новият сезон на предаването комбинира колоритни участници, свежи рецепти и цветни емоции, а епизодите гарантират ведро настроение и смях на килограм.

Всяка делнична вечер идва с кулинарен многобой между любимите ни звезди. Сред участниците този сезон, които ще демонстрират шеф умения, са Веси Бонева, Дичо, Цветомир Иванов - Цецо, Джулиана Гани, Искрата и Бобо.

Първата седмица на любимото кулинарно развлекателно риалити "Черешката на тортата" започва с харизматичната певица и продуцент Веси Бонева, рок идола Дичо, водещия на "Семейни войни" Цветомир Иванов - Цецо и харизматичната Деси Цонева.

С гледането идва апетита. Домакините този сезон ще впечатляват гостите си с отношение, артистичност, кулинарни умения и смели изненади. Изпълнението на рецептите и етикета в кухнята зорко ще бъдат следени от водещия шеф Иван Манчев. Надпреварата за най-добро изпълнение на рецептата за титла "Най-добър домакин" е изпълнена с неочаквани изненади и все по-интересни рецепти.

Не пропускайте старта на 11-ти сезон на "Черешката на тортата" - на 30-и май (сряда) от 20:00 часа по NOVA, на мястото на "Откраднат живот"!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...