loading...

четвъртък, 17 май 2018 г.

Започва нов български сериал!


Паранормални явления и мистерии в най-новия уеб мистъри сериал "Килерът" - от 22-и май (вторник) във Vbox7!

Историята на "Килерът" заплита отношенията между група младежи, чийто живот се променя изцяло след трагичната загуба на техен близък приятел - Виктор (Иван Тишев от "Революция Z" и "Не така, брат"). В опит да преодолеят мъката, те решават да посетят хижа, където обаче започват да се случват странни неща. Половинката на Иван в живота и в сериала - Надя Петрова, ще се превъплъти в образа на Зара - разумно и зряло момиче, на чието рамо приятелите винаги могат да се подпрат в тежък момент.

Хижата, в която младежите отсядат, се стопанисва от Мира Драганова в ролята на привидно тихата и невинна Глория, която крие много тайни, и Деян Каменов - Дидо от D2, който влиза в образа на Боян. Малко зловещ и плашещ, неговият герой е една от големите загадки за всички в групата.

Приятелската компания в "Килерът" допълват още звезди от друга хитова уеб поредица - "Следвай ме". Един от тях е Антоан Петров, който спечели престижната награда "Икар" в категория дебют. Той се превъплъщава в интелигентния и леко саркастичен Мартин, който счита, че съдбата не е справедлива спрямо него.

Компания в "Килерът" му правят Ралица Добрева в ролята на силната и леко арогантна Николета, както и танцьорът Димитър Горанов - Флинг, когото ще видим като Калоян - най-добрият приятел на Виктор. Групата е допълнена и от образа на Деница - малката сестра на Зара, която е импулсивна, конфликтна и непредвидима. В ролята на бунтарката влиза моделът Никол Андонова.

Режисьор на поредицата е Ники Илиев, познат на зрителите от "Забранена любов", "Чужденецът" и "Живи легенди"!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...