loading...

петък, 25 май 2018 г.

Утре във ФИНАЛА на "Стая 309": Бившата на Онур спасява брака му с Ляле, а наследството е поделено справедливо


Прочетете какво ще се случи в последните епизоди на хитовия турски сериал "Стая 309", излъчващ се всяка събота и неделя от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Стая 309", като отворите този линк - https://www.facebook.com/No309BG/

В последните епизоди на "Стая 309" напрежението между Ляле и Онур взима връх, но точно бившата му спасява брака им. 

Планът на Бетюл да разкрие тайната на племенника си успява. Ляле и майка ѝ пристигат в залата, където ще празнува Дуру. Виждат как детето прегръща майка си и баща си. Ляле е наскърбена, връща пръстена на Онур и с майка си напускат партито. Бетюл сияе - планът ѝ е успял. 

Онур не иска да загуби жена си. Нахлува в дома на тъщата, но Ляле е непреклонна. Младият мъж търси помощ при Йълдъръм. Ляле отива да си събере багажа. Мъжът ѝ я чака, за да ѝ разкаже цялата история около Дуру и Озге. Ляле остава ледена пред сълзите на Онур. 

Йълдъръм и Фикрет отиват при Сонгюл за помощ да съберат младите. Тя отказва и Нюню ѝ признава, че баща ѝ се е правил на болен през цялото време. Онур отива да живее при баджанака и тъста. Бойната Филиз обаче е спасението на любовта в "Стая 309". Разкрива виновницата за поредната интрига. 

Онур и тъста са готови за важна среща - младият мъж ще връща пръстена на жена си. Озге му казва, че ще си заминат с Дуру в Измир. Йълдъз моли снаха си за прошка. В крайна сметка Озге отива в цветарницата и споделя със съперницата си, че Онур обича Ляле. 

Филиз принуждава Бетюл да се закълне, че ще спре с интригите. Ерол застава на страната на баща си и жена си. Шади е дори готов да се разведе и Бетюл се примирява със загубата. Баджанаците съвместно се опитват да успокоят Ляле. Онур напуска тъста и Ляле се прибира в общия дом. Там ги чака стая пълна с цветя. Йълдъръм и Сонгюл се сдобряват. 

Най-изненадващо от всичко е помъдряването на Ерол. Пред баща си и чичо си се извинява на Онур и се отказва от борбата за наследството. Щедрият му братовчед приема извиненията и го моли да остане в холдинга, за да работят заедно. 

На финала на "Стая 309" Ляле и Онур събират голямото си турско семейство - щастливи и сплотени, както никога преди.

КРАЙ!

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...