loading...

четвъртък, 24 май 2018 г.

Изиш Валверде е бременна


Гледахме я в "Пътят на възмездието" и предстои да я гледаме в "Силата да обичаш".


Изиш Валверде очаква първото си дете с модела Андре Резенде. Тя е в четвъртия месец, но вече знае пола на бебето си благодарение на кръвни изследвания - ще бъде момче. По време на бременността бразилката е доста активна и споделя винаги моментите, в които практикува йога. Феновете на актрисата се притесниха дали това не вреди на бебето. Тя им отговори: "Винаги съм придружена от професионалист, това помага и дава сигурност". Целта на йогата е да бъде активна, да подготви тялото за промените, които предстоят, да мине всичко без болка и притеснения и да контролира увеличаването на теглото.

Изиш планира да има още едно дете в бъдеще. "Искам голямо семейство, но трябва време. Искам аз да си отглеждам децата, а не да ги оставям на бавачки. Имам приятелки, които са оставяли децата си на бавачки и са съжалявали, имам и такива, които са си ги отглеждали сами и са горди от това. Различно е, когато едно дете е отгледано от майката и когато от бавачка. Искам да имам само две деца".

Валверде написа в Инстаграм послание към бащата на детето си: "Когато съдбата се задейства и различните половинки се срещат, нещо върховно се образува, любовта изпълни ролята си и остави наследство. Обичам те, мой подарък, мое семейство, мой вечен годеник, моя голяма любов".

Но това не е единствената хубава новина за актрисата. На 10 юни тя се омъжи за бизнесмена на дискретна церемония в Рио де Жанейро. Шаферки ще бъдат актрисата Ванеса Джакомо, Карол Сампайо и две роднини на Изиш. На сватбеното тържество ще пее Прета Жил, близка приятелка на двойката.

Честито!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...