loading...

събота, 26 май 2018 г.

Кауа Реймонд иска още деца


След "Пътят на възмездието" бразилецът се снима в "Откраднати любови", "Правилата на играта" и минисериалите "Справедливост", "Двама братя" и сега в "Железният остров".


Минисериалът "Железният остров" накара Кауа да промени виждането си за жените. Актьорът твърди, че тази продукция му е оставила голям урок. "Сериалът се върти около две жени, Мария и Софи. Представя новата модерна жена и как един изключителен мачист се променя. Да бъда в контакт с тези две актриси, които са феминистки, ми отвори очите. Започнах да наблюдавам някои неща, за които нямах понятие", обяснява той. 

Кауа все още възхвалява трансформацията в света, която става все по-неравнопоставена между половете. "Помъдрях много с героя си Данте. Помислих си: "Боже мой, имам дъщеря и е добре, че светът се е променил така за жените". Започнах да си задавам въпроси за някои неща като защо не мога да имам по-голям отпуск по бащинство. София се роди в средата на снимките на "Пътят на възмездието" и работих на следващия ден, бях там насред урагана. Разпитвам какво искат жените, подкрепям равенството, представят физиологични различия".


Grazi Massafera homenajeó a su hija, Sofía, por su cumpleaños de 6 años en su Instagram el miércoles 23 de mayo de 2018
София с майка си Граци
38-годишният актьор има дъщеря на 6г. от актрисата Граци Масафера. Двамата се разделят през 2013 след 6-годишна връзка и брак. Тогава малката е била на годинка. "Изградих стабилна връзка с Граци за доброто на дъщеря ни. Тя е наш приоритет". През 2016 той започва връзка с модела Мариана Голдфарб. В началото на тази година се разделят, но през април се събират. Двамата са свикнали да правят програми с дъщерята на Кауа София. 

Сред плановете на актьора е да има още деца. "Смятам да имам още деца. Бащинството ме кара да израствам като актьор". Реймонд е крие, че иска да има и момче. "Страх ме е да остана самотен старец, затова мечтая да имам много внуци. А за това трябва да имаш повече деца".

Този четвъртък, 24 май, Кауа и Мариана се появиха на първото си общо събитие след събирането. Двамата присъстваха на пускането на нов парфюм на Армани "Because it's you" и "Stronger with you" в Сао Пауло. Двамата не скриха обичта си. "Заедно сме по-силни", написаха в профилите си в Инстаграм.
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...