loading...

понеделник, 21 май 2018 г.

Удари последната клапа на "Откраднат живот: Критична точка"


Големият финал на "Откраднат живот: Критична точка" ще бъде на 29-и май (другия вторник) от 20:00 часа по NOVA!

Приключиха снимките на петия сезон на най-успешния български медицински сериал - "Откраднат живот: Критична точка". Какво ще се случи с любимите им герои, зрителите ще разберат на 29-и май, когато ще се излъчи последният епизод на сезона На снимачната площадка тайно се промъкна Живко Константинов, за да научи какви обрати готви екипът на поредицата за големия финал.

"Любовният триъгълник всъщност се превърна в четириъгълник!", споделя актьорът Велислав Павлов, който изпълнява ролята на д-р Марио Ковачев. "Получиха ни се горе-долу тези геометрични фигури", добавя с усмивка Диана Димитрова, която се превъплъщава в д-р Огнянова. "Сватба ще има! Няма да бъде това, което изглежда! Не можем да издадем кой ще се жени!", разкрива режисьорът на поредицата Павел Веснаков.

Актьорите от хитовия сериал вече мислят за лятна почивка, но продуцентът на "Откраднат живот" Евтим Милошев разкрива радостна за феновете новина. "Любовта на зрителите към "Откраднат живот" и резултатите на сериала доведоха дотам, че NOVA ми възложи да реализирам шести сезон на поредицата", разказа Милошев в "Събуди се". "Шести сезон ще бъде по-динамичен и да има малко повече застъпена криминална линия", споделя пък режисьорът Павел Веснаков.

Но преди да има начало, трябва да бъде сложен край на пети сезон. Дали героите ще намерят щастието, ще научим в последния епизод на пети сезон на "Откраднат живот: Критична точка" - на 29-и май (вторник) от 20:00 часа по NOVA!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...