loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Алиса в страната на любовта": Алиса се запознава с красивия наследник Кристиан (14-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и май) в първия епизод на новия немски сериал "Алиса в страната на любовта", излъчващ се всеки делник от 16:00 до 17:00 часа по bTV.

27-годишната Алиса Ленц научава, че приятелят ѝ ѝ е изневерил и е теглил кредити от нейно име, които тя трябва да изплати. 

Алиса заминава в Шьонрода при семейството, което някога я е осиновило. Тя е само на четири години, когато майка ѝ изчезва безследно. Три години по-късно баща ѝ загива в пътен инцидент. 

Алиса намира работа по специалността си като експерт в областта на оптичните уреди. Там се запознава с красивия наследник на собствениците Кристиан Кастелхолф, който наскоро се е завърнал от Канада. 

От покойния си баща Алиса е наследила слабостта към изкусно изрязаното стъкло и кристалните бижута. Тя преследва мечтата си да овладее ювелираното изкуство с огромна упоритост и страст, защото баща ѝ я е научил, че човек може да бъде щастлив само ако следва желанията си. Единственото нещо, останало от нейните родители, е кристално бижу с цветовете на дъгата. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...