loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Остани с мен": Гопи пада и се наранява заради Раши, Кокила дава на Гопи най-красивото сари, с което да посрещне Ахем (14-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и май) в следващия епизод на хитовия индийски сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG/

Урмила подтиква Девал да изкаже благодарностите си на семейство Моди, че са го приели във фирмата си. Тя придружава племенника си до имението и осведомява Кокила, че Давал работи във фамилната компания. 

Ахем посещава дома на Урмила и съобщава на Давал, че няма да може да продължи да работи във фирмата. 

Кинджал обвинява Урмила, че е провалила бъдещето на племенника си. Давал се извинява на леля си за обвиненията на съпругата си. 

Раши прави така, че Гопи да се подхлъзне, докато чисти стаята на Ахем. Кокила заповядва на Раши да наруши клетвата си за мълчание и да обясни как е паднала снаха ѝ. След като Раши ѝ разказва, тя я укорява, че е оставила братовчедка си да се нарани заради обета си. 

Кокила дава на Гопи най-красивото си сари и ѝ нарежда да посрещне Ахем, облечена в него. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...