loading...

вторник, 5 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал спасява сестра си от бесилото, Зейнеп отказва да се предаде на полицията, Нихан обявява война на съпруга си (06-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир оправдава поведението на Нихан с постоянния стрес, който има тя. Той заявява, че ще се разведат с Нихан, но ще остави Дениз при себе си.

Кемал сваля Зейнеп от бесилото. Дава й вода, за да се успокои. Момичето се разкайва за всички проблеми, които е създала и е искала да умре. Кемал започва да ѝ се кара. Зейнеп пита брат си как е влязъл. Той ѝ показва ключовете, които е оставил в склада, за да бъде открит убиецът на Озан.

Нихан заявява на Емир, че вече няма да се поддаде на заплахите му. Предупреждава го да не подготвя нищо за рождения ден на Дениз. Той обаче не се съгласява. 

Кемал не вярва сестра му да е убила Озан. 

Нихан търси Кемал. Зехир проверява дали шефът му е във фирмата, но го няма. 

Кемал настоява да научи истината за убийството. Зейнеп мълчи. Кемал я вика да тръгват заедно, за да я заведе в полицията. Сестра му се съгласява.

Вилдан разказва на сестра си какво се е случило на брифинга.

Емир пуска слухове, че Нихан има нужда от психиатър, защото не е добре.

Нихан вижда как Зейнеп и Кемал излизат и тръгва с колата си след тях. Звъни на Кемал, но той отново не си вдига телефона.

Емир казва на Асу че вече води истинска война. Тя отново настоява да разделят Нихан и Кемал, чрез Зейнеп.

Нихан вижда, че Кемал води сестра си в полицията. Слиза от колата и също се отправя към колата на Кемал. Търси ключовете, но не ги намира.

Зейнеп припада пред Хакан. Двамата я водят в болницата. Кемал разказва на комисаря, че сестра му е направила опит за самоубийство.

Лекарите съобщават на момичето, че има тежка бременност.

Хакан обяснява, че на копчето, отпечатъците са от един лекар, който работи в болницата.

Нихан предупреждава Асу, че ще й отнеме съпруга.

Изписват Зейнеп от болницата...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!