loading...

вторник, 5 юни 2018 г.

Телевиса отменя още една теленовела на Летисия Калдерон


Летисия Калдерон избухна срещу Телевиса след отменянето на още една теленовела с нейно участие.


Оставаха три дни до започването на записите на "Нубе (Облак)" (Nube), римейк на аржентинската история "Нини", за която беше потвърдена Рената Нотни в главната роля, когато Телевиса неочаквано е обявила на актьорите, че теленовелата се отменя. Съставът беше избран, дрехите ушити, студиото за снимане заредено... Всички останали тъжни и разочаровани. 

Една от най-засегнатите е била Лети Калдерон, която беше потвърдена като част от състава преди няколко седмици. Тя изрази недоволството си от това решение в социалните мрежи, което определи като "липса на уважение". "Тъжна съм, ядосана, разочарована. Как може Телевиса да отмени един проект три дни преди да започнат записите с всичко готово? За мен е липса на уважение и грешка".

Това е вторият проект за по-малко от година, който Телевиса отменя на актрисата. Преди няколко месеца компанията реши да отмени теленовелата, която Лети щеше да оглавява, а именно "Прераждане". От друга страна, актрисата дебютира в политиката. Тя се кандидатира за сенатор като част от Зелената партия.


Рената Нотни, която беше много развълнувана от предстоящата история, също остана разочарована. "Преди да се появят спекулации и слухове, искам да го разберете от мен. Днес ни потвърдиха, че "Нубе" се отменя. Няма нищо общо с проекта, с продуцента или състава, всичко е заради промени в програмата на компанията. Тъжна и разочарована съм. Беше красив проект, пълен с любов и много илюзии. Вярвам, че има причина нещата да се случват така и мисля, че нещо по-добро ще дойде за всички замесени. Аз продължавам напред, такъв е животът. Имам пред себе си много проекти и изненади, за които ще ви разкажа по-нататък".

От продукцията дори бяха потвърдили младия аржентински актьор Пабло Ередия за главния герой. Това щеше да бележи дебюта му за Телевиса.


Още една теленовела на Телевиса претърпя промяна. Става дума за "Ринго", новата история с Хосе Рон и Мариана Торес, чиито записи вече са преполовени и която трябваше да започне скоро. Тя ще бъде отложена за края на годината или за 2019 в Мексико.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!