loading...

сряда, 6 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир убеждава Зейнеп отново да предаде Кемал (07-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал казва на Нихан, че върви по грешна следа. Обяснява ѝ, че нарочно тикат Зейнеп пред очите им, за да ги разделят.

Хакан изпраща на Кемал адреса на доктора.

Емир се подготвя да празнува официално първия рожден ден на Дениз.

Кемал заявява на Нихан, че тук няма да намерят истината. Момичето отговаря, че няма да бяга от истината, каквато и да е тя. Опитва се да отвори вратата с ключовете, но не успява. Нихан се примирява. Зейнеп е извикала ключар и е сменила патрона, преди брат ѝ да се появи.

Кемал моли любимата си да му има повече доверие. Зейнеп подслушва от другата страна на вратата, какво си говорят двамата влюбени. Тя се разкайва заради постъпката си. 

Извинява се на нероденото си бебе. Емир пристига, за да я вземе. Тя не иска да тръгне. Обяснява на Емир, че той ще постигне целта си, за да победи Кемал. Той казва на момичето да избира.

Лекарят отрича по време на убийството да е бил в Истанбул. Дори недоумява как са намерили неговото копче в стаята на Озан. Лекарят казва, че униформата му е била изчезнала, селд като се е върнал на работа.

Емир заплашва Зейнеп, че ще обвини като поръчител на убийството Кемал. Тя не му вярва. Емир обяснява, че я спасил заради тяхното бебе. То е причината да се грижи за нея.

Кемал предлага да говорят отново с Хакан.

Емир настоява Зейнеп само веднъж да остави телефона на брат си отворен за няколко минути и тя ще получи желаното спасение. Зейнеп решава отново да предаде брат си.

Кемал настоява да празнуват заедно рождения ден на детето си. Моли Нихан да занесе Дениз при родителите му.

Емир планува да измами двамата влюбени чрез фирмата си.

Кемал не открива търсения човек в базата данни на полицията.

Нихан прави портрет по описание на търсения. Кемал обещава на Хакан да му даде този портрет, за да продължи разследването на убийството.

Мюжгян казва, че това което говорят за Нихан, не е вярно. 

Кемал споделя с Айхан, че навсякъде следите водят към Зейнеп. Ето защо трябва да се намери истинският убиец.

Хакан предлага на Зейнеп да се оженят. Готов е даде фамилията си на нея и на нероденото дете. Тя му казва, че знае всичко това, но съвсем скоро нещата ще се решат и ще бъде свободна.

Айхан казва на Кемал, че е направил предложение за брак на Лейля.

Бану моли Траък да й даде още един шанс. Той категорично отказва.

Гюрджан предупреждава Асу, че портретът му е навсякъде.

Зейнеп отива у Кемал, но брат й го няма и тя си тръгва. Брат и сестра се срещат на стълбите. Зейнеп иска пари от Кемал. Той се съгласява да ѝ даде...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!