loading...

сряда, 6 юни 2018 г.

Мишел Рено се развежда


След седмици на слухове, Мишел Рено потвърди, че се разделя със съпруга си.


"Заедно сме от 6 години. Имахме общи цели, които като двойка не успяхме да изпълним. Важно е да знаеш кога да вземеш решението, защото, когато връзката се изхаби и дойдат конфликтите, е по-добре да работим за по-хармонично съжителство и да бъдем добър екип за нашия син. Хосуе е любовта на моя живот. Обичам го и се разтапям по него от деня, когато тръгнах с него, но в този живот трябва да търсиш щастието си ... ". 

С тези думи Мишел Рено и Хосуе Алварадо потвърдиха раздялата им на страниците на най-новия брой на списанието HELLO!. Една история, която предизвика смут сред феновете на актрисата и финал на поредица от слухове, която тя се опита да отрече. В края на краищата тя изглежда спокойна и склонна да предприеме твърди стъпки в този нов етап от живота си.

"Да, ние се разделяме, но ние сме семейство завинаги. Връзката се променя, но не свършва. Хосуе, ти си моята любов, моят съучастник и моят партньор в този живот, да се надяваме, че сме взели най-доброто решение за растежа и на двамата и по-специално, за да бъдем най-добрият вариант за Марсело .💙Снимките не лъжат, обичаме се много, уважаваме се много и ти благодаря за всяка стъпка, която направихме заедно❤️. Много сме щастливи, защото Марсело ни избра!"

Двамата са на мнение, че бебето им е най-доброто нещо, което се е получило от връзката им, затова двойката твърди, че любовта им към детето, ще ги накара да имат сърдечна връзка. Младата актриса заяви, че те са много различни, тъй като тя е по-тиха и голяма домошарка, докато съпругът й води по-социален живот и е по купоните, така че не е убедена да продължи такава ситуация. 

Любовната история на Мишел и Хосуе започна да се пише преди около шест години, но може да се каже, че се познават цял живот, тъй като Хосуе беше най-добрият приятел на брата на Рено. "Хосуе е бил с мен в най-добрите и най-лошите моменти, каквито бяха смъртта на майка ми, баба ми ... Също така в моите проекти на растеж. В теленовелата "Непокорните", например, когато все още не бях много позната, той вече беше част от живота ми ", призна тя преди две години.

Двойката сключила брак в края на 2016г. след няколко години щастлив годеж. Двамата станаха родители през март миналата година с раждането на техния син Марсело. Вече от два месеца са разделени, но Мишел не крие, че има възможност в бъдеще да се съберет. "Ако утре се срещнем отново като двойка, ще сме пак заедно".

Въпреки че Рено отрече, че раздялата е била мотивирана от съществуването на трета страна, от няколко седмици се говори, че актрисата има любовна връзка със своя колега Данило Карера, с когото в момента оглавява успешния сериал "Дъщери на Луната".Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!