loading...

четвъртък, 7 юни 2018 г.

Утре в "Прости ми": Джунейт е прогонен от къщата на Мелис, Онур нарежда на Харика да напусне Анкара и се досеща, че тя е част от плана да провали брака му (08-и юни)

Прочетете какво ще се случи утре (08-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

След като Фирдевс си тръгва, Севги разпитва Шахин, защо е взел пари именно от Исмет. 

Седа се отбива в къщата на Фериде и й иска прошка за случилото се на работния обяд. Фериде й се доверява, дори обещава да й съдейства да се върне на работа. 

Онур нарежда на Харика да напусне Анкара. Когато тя отказва и отново започва да говори за любовта си, той си дава сметка, че запознанството й с Бахар не е случайно и е част от план да провали брака му. 

Яман изисква от Фериде да се представи за негова годеница. В замяна на тази услуга Фериде настоява той да върне Седа на работа и Яман се съгласява. 

Онур споделя с Бахар, че е открил адвокатска кантора. Фирдевс послушва разговора им и решават да направи Харика съдружник на Онур, за да бъдат близо един до друг. 

Саваш предава на Джунейт чантата на Мелис, конфискувана от заловения крадец. Той отива лично да я занесе в дома й, но е прогонен от лелята на Мелис.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!