loading...

неделя, 10 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал и Нихан разбират, че Зейнеп е убила Озан, Нихан се нахвърля да бие Зейнеп на рождения ден на Дениз преди всички (11-и юни)Прочетете какво ще се случи утре (11-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал се кълне пред сестра си, че Дениз няма да бъде дете на Емир. Зейнеп му се извинява.

Емир притиска Зейнеп да продължи с уговорката им.

Асу намира гривната на Нихан в дома си.

Емир получава съобщение от изнудвач, който му иска пари, за да не предаде важни документи на Кемал. Той звъни на Зейнеп и заповядва да свърши работата, която ѝ е възложил.

Асу отново предупреждава брат си да даде Зейенп на двамата влюбени и да разруши връзката им.

В семейство Сойдере започват да празнуват рождения ден на Дениз.

Емир отива на уговорената среща. Зехир го следи.

Айхан съобщава пред всички, че с Лейля ще се женят.

Зейнеп идва на рождения ден на малката.

Емир ѝ се обажда. Тя му казва, че Кемал е там и че ще свърши работата. Нихан казва на момичето, че е почти сигурна, че е виновна за смъртта на Озан. Зейнеп взима телефона на брат си, но се отказва да направи, това, което Емир иска.

Асу праща снимка на брат си, че Нихан е у семейство Сойдере. Емир се разпорежда да действат.

Зейнеп връща парите на брат си. 

Едно момче дава флашка на Кемал. Нихан вижда това и се интересува какво е. Кемал я гледа и остава шокиран. Нихан влиза при него и го пита какво му е. Той не отговаря нищо. Нихан му взима телефона и също гледа записа. Вижда как Зейенеп е убила брат ѝ. Фехиме я заварва разплакана.

Тарък вижда брат си да стои отвън крайно разочарован и тъжен. Вика го да влезе вътре.

Нихан отговаря на Фехиме, че не е добре и няма да бъде. Отива да търси Зейнеп. Вижда Кемал и му казва, че всичко е свършило. Нихан се нахвърля срещу Зейнеп и вика пред всички, че е убила Озан. Нихан заявява, че никога няма да прости на Кемал...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!