loading...

неделя, 10 юни 2018 г.

Метин Акдюлгер за драстичното си отслабване, чупенето на пръстите си, любовта и ролята на Мурад във "Великолепният век: Кьосем"


Във "Великолепният век: Кьосем" се разкри напълно талантът на Метин Акдюлгер. 

Че съдбата награждава смелите, се знае отдавна. На собствен гръб го е изпитал младият актьор, познат у нас първо с отрицателната си роля на Оркун в младежкия сериал "Кварталът на богатите". 

За да изиграе ролята на глезен богаташ, Метин Акдюлгер отказва ролята на принц в мега продукцията "Великолепният век", която се заснема преди "Великолепният век: Кьосем". 

Ролята на принц Селим обогати портфолиото на Енгин Йозтюрк, но рискът на колегата му се оказва обоснован. Метин направи сериозно впечатление с играта си и две години по-късно заслужи главна роля във "Великолепният век: Кьосем". 

30-годишният Метин Акдюлгер е поредният пробил наследник на емигранти в Турция. Семейството му е с корени от Скопие и Солун. Разполагат с добри възможности и свиват гнездо в Бурса, където на 10-и април 1988-а година се ражда синът им, обречен на слава. 

Метин е най-малкото момче в семейството и по тази причина получава максимална свобода, което не го прави най-прилежния ученик, но му дава възможност за много спорт и игри на открито. 

Още като ученик усвоява бас китарата, което го включва в младежка банда. Вместо рок звезда обаче опитва да пробие в международните отношения. Чупи си пръстите, докато спортува и може и да се отдаде на следването си в престижен истанбулски университет. 

Сам избира сложната специалност, но съдбата си има планове. Случайно попада в университетската трупа, което решава реализацията му в изкуството. Ръководителката на драмсъстава му дава роля на братовчеда на Жулиета. Той би искал да бъде Ромео, но дори второстепенната му роля идва навреме да покаже, че мястото му не е в политиката, а на голямата сцена.

По същото време получава ролята си в "Кварталът на богатите". Става популярен и бързо заснема две ленти за голям екран и три сериала. Прави впечатление с отдадеността си на професията и дори рискува здравето си като отслабва със 17 килограма за нуждите на ролята. 

Метин не спира да се грижи за себе си във фитнеса. Много е близък със семейството си, като изглежда все още не е дошло време да има свое собствено. Известна е само една връзка на Метин - със световно известната дизайнерка Дилара Фъндъклъолу. След раздялата им репортерите не са го засичали с друго момиче. Единственото, което успяват да измъкнат от него журналистите е, че е щастлив в любовта.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!