loading...

вторник, 12 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Асу опира пистолет в гърба на Кемал, Нихан открива Зейнеп и започва да я бие, а Зейнеп получава кръвоизлив и... (13-и юни)Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Носят на Нихан писмо. Тя иска да разпита куриера, но той бяга. Кемал започва да го преследва.

Писмото е от Зейнеп, която се извинява за убийството. Обяснява на Нихан, че не е искала да убие мъжа си и не е разбрала как се е стигнало до смъртта му.

Нихан търси фирмата, която е на бланката на писмото чрез джипиес.

Емир получава новите паспорти.

Асу наблюдава всичко. Вижда, че мнимият санитар пристига и Кемал е след него. Хваща го и започва да го бие. В това време Асу опира пистолет в гърба му. Мнимият санитар удря Кемал и той пада на земята. Двамата с Асу избягват.

Нихан пристига в агенцията за недвижими имоти. Оттам я препращат на друг адрес по желание на човека на Асу. Нихан отива на адреса. Отваря ѝ Зейнеп.

Кемал не е добре. Мае му се главата.

Нихан напада Зейнеп и я кара да си признае за убийството. Момичето обяснява, че не е искало да стане това. Просто е настоявала Озан да замълчи, за да не разкрие връзката им с Емир.

Нихан взима една възглавница и я притиска към Зейнеп. После вдига момичето. То пада и получава кръвоизлив. Моли Нихан за помощ. Тя разбира, че Зейнеп е бременна. Нихан решава да я откара в болница, за да не загуби бебето.

Комисарят отива в дома на Емир. Казва на Вилдан да подпише разрешение за ексхумация, за да се започне ново разследване за убийство на Озан.

В болницата двете срещат Кемал. Той е изненадан. Нихан му казва, че е открила Зейенп. Двете са започнали да се бият, след което Зейнеп е получила кръвоизлива. Кемал отговаря, че иска да докаже, че сестра му не е убийца, но не може. Двамата се прегръщат.

Лекарите спасяват Зейнеп и бебто, но казват, че бременността ѝ е рискова.

Емир търси Зейнеп, но се появява Асу. Тя е шашната, виждайки следите в жилището. Емир казва, че Зейнеп е бременна от него и не иска тя да роди в затвора.

Кемал се обажда на Хакан и казва в коя болница е Зейнеп.

Туфан казва същото на Емир.

Кемал казва на сестра си да разкаже истината на полицията.

Емир пристига в болницата. Полицията също. Нихан дава писмото на Хакан. Емир отвежда момичето. Тримата се качват в стаята, но виждат че Зейнеп я няма...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!