loading...

вторник, 12 юни 2018 г.

Утре в "Кьосем": Кьосем праща Гюлбахар в тъмница, Фария ревнува Мурад от Санавбер, Естер е пленена от Синан (13-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Великолепният век: Кьосем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VelikolepniqtVekKosemBG/

Гюлбахар се опитва да привлече Естер на своя страна. Ковчежничката отказва. Тогава Гюлбахар я разпитва къде е синът ѝ. Естер взима едно желязо и посяга на султанката, но Гюлбахар я обезоръжава и я удря.

Султанът търси Ядигар паша в Измир. Решил е да се върне в столицата след това. Запознава се с наложницата, която Ядигяр е наел да го убие. Санавбер си признава, че е била негова робиня, която пашата е отвлякъл и я отгледал. 

Кьосем и Баязид отиват при Гюлбахар. Казват й, че са разбрали за предателството. Кьосем заповядва да я хвърлят в тъмница. Баязид отказва да й помогне. Гюлбахар крещи, че е наказана несправедливо.

Фария разбира, че Айше е написала писмото.

Баязид изпада в луда ярост. Започва да троши всичко в покоите на майка си.

Фария разказва на Кьосем какво е говорила с Айше.

Кеманкеш и Хюсеин паша залавят Ядигяр след кратка битка.

Синан паша измъчва Естер.

Фария слиза в тъмницата при Гюлбахар. Казва ѝ за писмото. Гюлбахар не казва кой го е написал. 

Синан казва на главния мюфтия, че ще имат проблеми, ако султанът се върне. Предлага на Ахизаде да напусне столицата. Духовникът отказва.

Главният мюфтия се опитва да омилостиви Кьосем, за да не каже нищо на султана. Ахизаде се опитва да заплашва Валиде.

Султанът получава писмото от Кьосем и научава какво се е случило в столицата. Веднага се връща в двореца. Нарежда да доведат Ахизаде. Султанът споделя с майка си, че са се опитали да го убият в Измир. Обещава, че всички ще си платят.

Санавбер пристига в харема заедно с господаря. Фария научава за това и започва да ревнува.

Касъм и Баязид се скрават заради поведението на Гюлбахар. Гевхерхан едва ги успокоява.

Ахизаде отрича пред господаря да е провел таен съвет. Султанът се ядосва, че духовникът го учи и праща Ахизаде и сина му на заточение, като му отнема поста.

Султанът издава заповед да обезглавят духовниците, които са участвали в бунта. Синан паша наблюдава екзекуциите...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...