loading...

четвъртък, 14 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан решава да предаде майка си на полицията заради стрелбата по Зейнеп, Тарък насочва пистолет към Емир (15-и юни)Прочетете какво ще се случи утре (15-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал се ядосва на Нихан. Емир отвежда жена си. Прибира и Вилдан. Разпорежда се на Туфан да заличи следите от стрелбата и да прибере колата на Нахан.

Линейката закъснява. 

Кемал носи сестра си на ръце до колата си и я откарва в болницата. По пътя се обажда на Тарък.

Нихан е съсипана от угризения, че е стреляла по момичето. Емир я възпира да не отиде в полицията и да се предаде.

Асу се възползва от ситуацията и пита кой е стрелял по Зейнеп. Кемал отговаря, че не знае, но когато е пристигнал на пристанището сестра му е лежала в локва кръв.

Нихан твърдо е решила да отиде да се предаде и да си признае за стрелбата по Зейнеп. Тогава Вилдан разказва, че тя е стреляла. Емир отново поставя Нихан пред дилемата да избира кого да предаде - себе си или майка си.

Асу се обажда на Емир, но той не си вдига телефона. Хакан също пристига в болницата. Съобщава на Кемал, че са заловили човека, но трябва да проучат чий е пистолетът.

Лекарите съобщават, че Зейнеп и бебето са добре. Хакан поема отговорността за бебето пред родителите на момичето. Убеждава ги, че ще се ожени за нея, след като нещата в болницата приключат. Хюсеин си тръгва, неприемайки лошия морал на дъщеря му.

Тарък иска сметка от Емир.

Нихан и Лейля се опитват да убедят Вилдан да се предаде. 

Тарък насочва пистолет към Емир.

Нихан отива в полицията да предаде майка си.

Емир казва, че в Зейнеп е стреляла Вилдан. После заявява на Тарък, че брат му е предпочел да защити Нихан пред сестра си. Лейля излиза и съобщава на двамата, че Нихан е отишла да се предаде на полицията.

Хакан споделя с Кемал, че Зейнеп не е убила Озан, а онзи мним санитар го е направил. Кемал се кълне, че ще намери всички, които са спретнали тази задкулисна игра. Асу подслушва разговора. 

Нихан се обажда на Кемал, че отива в полицията, за да се предаде. Кемал тръгва към участъка.

Емир научава, че разследването на катастрофата на Нихан е приключило и ще получи доклада във фирмата.

Асу отново звъни на Емир, за да му каже, че разследването на убийството на Озан тече с пълна сила, но брат ѝ не си вдига телефона...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!