loading...

неделя, 3 юни 2018 г.

Камила Кейроз ще отложи медения месец заради нова роля


Камила Кейроз и Клебер Толедо се омъжват този 15-ти юни.


Гражданският брак ще бъде в родния град на Кейроз Рибейрао Прето, Плажът на Жерикоакоара ще бъде свидетел на втората им сватба. Заради интензивния график на работа двамата ще отложат медения си месец. Актьорът се снима в сериала "Железният остров", а актрисата започва подготовка за снимките на новата теленовела "Лято 90 градуса" (Verano 90 grados). "Когато работата ни позволи, ще отидем някъде", казва Толедо. 

В новата бразилска история, предвидена за януари 2019, Камила ще бъде измамничката Ванеса. "Различна е от всички роли, които съм играла. Не прилича на лоша, но прави всичко, за да постигне целта си. Тя е бдителна". От своя страна, Клебер ще бъде брат на Кауа Реймонд в новия сериал "Железният остров".

Двамата избраха да носят фамилията на другия след брака. "Аз ще съм госпожа Толедо, а той ще е господин Кейроз. Решението беше взаимно. И двамата го искахме". Относно децата Камила ги вижда в бъдещето. "Искам много деца, но трябва да почакат малко, сега трябва да работя". 24-годишната красавица не смята, че се омъжва рано. "Не мисля, че има точна възраст за сватбата, мисля, че има точният човек, за когото да се омъжиш".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...