loading...

неделя, 3 юни 2018 г.

Джералдин Басан и Габриел Сото се разведоха?


Говори се, че официално Джералдин Басан и Габриел Сото вече са разведени. Но това е само слух.


Седем месеца след обявяването на раздялата им, Джералдин Басан и Габриел Сото, които имаха почти десетгодишна любовна история, продължават с процедурата за развод тази седмица сред сълзи и извинения. Двамата се разделят по приятелски и ще продължат да се разбират за доброто на двете им дъщери.

Първо, Габриел Сото говори за това. "Темата е деликатна, без съмнение, но вече е факт". Той каза, че остава в добри отношения с Джералдин. "За щастие, имаме сърдечни отношения за доброто на нашите дъщери, за тяхното емоционално спокойствие и в крайна сметка ние сме един екип, който ще бъде сплотен заради тях двете, които са нашият живот, нашият мотор и целият ни свят", добави той.

Джералдин Басан също се изказа по темата. "Този цикъл вече се затвори и сега шоуто трябва да продължи. Това е процес... когато някой минава през такъв процес, има трудни моменти, нормално е, но това е част от живота. Това те кара да растеш като човек, да се учиш и да цениш много неща".

Басан не забрави да спомене и голямата признателност, която изпитва към Габриел. "Две красиви дъщери, 10 прекрасни години с много любов, растеж. Габриел е невероятен човек, възпитан, благороден, голям баща. Не че ме оставя, той ще е до нас до края на живота ни, защото двамата сме родители на две момичета, които обичаме много. Нашата връзка не приключва сега, нашата връзка е за цял живот".


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...