loading...

неделя, 8 юли 2018 г.

Утре в "Прости ми": Севги е имала тризнаци и Шахин е дал за осиновяване единия от тях. Биологичната майка на Мурат се появява в имението на Козан и се представя с името Филиз (09-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (09-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Седа разказва на Яман, че Дженгиз е идвал в хотела му. Елмас се досеща, че Фериде е разговаряла с него. Дженгиз отива в дома на Яман. Заплашва Фериде, че ще разкрие на Яман как тя го подкрепя да поднови връзката си с Мелис. Яман подслушва разговора им и укорява Фериде. Мелис заблуждава брат си, че по препоръка на лекуващия лекар се е срещнала с Дженгиз, оневинявайки Фериде. 

Биологичната майка на Мурат пристига в имението на Козан. Представя се с името Филиз и споделя с Осман, че желае да започне работа. 

Ажда заплашва Шахин, че ще разкаже на Севги, че е имала тризнаци и че той е дал за отглеждане единият от тях. 

Есер съученик на Бахар, й гостува. Есер споделя с Бахар, че се нуждае от правна помощ. 

Фериде и Джунейт се срещат в дома на Фериде. Яман подслушва разговора им, в който Фериде настоява Джунейт да прекрати общуването си с Мелис. Дочува и как Джунейт предупреждава Фериде, че ще пожертва Мелис в името на Гюнеш. 

Умут напада Шахин и Ажда. Шахин уверява сина си в любовта си към Ажда. Севги е свидетел на признанието на Шахин и се зарича никога да не се разведе с него.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...