loading...

неделя, 8 юли 2018 г.

Утре във "Висше общество": Керем среща Джансу на богаташка сватба и се сбива заради нея с мъж, който я ухажва, след което двамата прекарват нощта на брега на морето (09-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и юли) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Керем моли Едже да прости на Джансу, но тя признава, че все още е влюбена в него. 

Бедия настоява Мерт да присъства на светската сватба. 

Мерт моли Керем да отиде вместо него, за да прекара вечерта с Едже. 

Джан научава, че Бегюм е наела лъжесвидетел, и тя признава, че го е направила, за да заеме неговото място във фамилния бизнес. 

На сватбата Сюрея запознава Джансу с Крюшат, когото смята за подходящ кандидат за ръката ѝ. 

Керем среща Джансу и тя го заблуждава, че е наета като сервитьорка на тържеството. 

Ъшъл се появява сама на тържеството и Джансу я убеждава да се откаже от съревнованието с майка ѝ. Сюрея става свидетел на разговора им и съобщава на охраната, че Ъшъл не е поканена на партито. Охранителите извеждат Ъшъл.

Сюрея разказва на Джансу, че баща ѝ е прекъснал интимните контакти с нея заради усложнения при последната ѝ бременност. Сюрея е повикала родителите си от чужбина и те са загинали в катастрофа. Сюрея обвинява Джансу за загубата на родителите ѝ за проваления си брак.

Крюшат се опитва да утеши съкрушената Джансу. Керем решава, че Крюшат се позволява интимност с персонала на кетъринга, и го напада, за да защити Джансу. Керем и Джансу напускат тържеството и прекарват нощта на брега на морето.

Едже взима със себе си Мерт на сватба в своя квартал.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...