loading...

събота, 7 юли 2018 г.

Мария Фернанда Йепес отказа да се върне в "Без силикон ДА има рай"


Сегашната изпълнителка на тази роля, Махида Иса, обяви, че третият сезон ще бъде последното й участие в телемунделата.


След неочакваното решение на Махида Иса да не иска да продължи да играе Джесика в четвъртия сезон на "Без силикон ДА има рай", чиито снимки започват скоро в Колумбия, Teлемундо се намира пред огромно предизвикателство да намери заместничка на висотата на работата, извършена от колумбийската актриса през първите три сезона от поредицата. 

Първият избор на канала да замени Maхидa беше Мария Фернанда Йепес, която игра Дяволицата преди десет години в "Силикон за рая" и чиито професионални ангажименти, приети по-рано, не й позволиха да поеме отново ролята, когато сериалът се завърна през 2016 г. с Каролина Гайтан като нова главна героиня. Въпреки това, за ужас на своите привърженици, 37-годишната актриса накрая отказа поканата да се присъедини към актьорския състав на хитовия сериал, написан от Густаво Боливар. Самата актриса го обяви в социалните мрежи.

"По стечение на нещата, имам възможността отново да се върна в сериала, когато Махи реши да не продължи с героинята си. Много от вас ме питат всеки ден дали ще се върна в четвъртия сезон. И съжалявам да ви кажа, че това няма да бъде възможно. Някои лични решения ме накараха да направя това окончателно решение, съжалявам мом(и)чета. Беше много трудно да се каже не, защото този малък дявол ми даде много радост", написа Йепес в профила си в Instagram.

Актрисата се възползва от възможността публично да благодари на сценариста на теленовелата, че отново е помислил за нея. "Благодаря на Густаво Боливар, че ми направи тази красива покана. Този път не може да бъде (знаеш защо), но знам, че един ден ще стане. Хиляди благодарности на Густаво и Фокс Телеколумбия, благодаря, че разчитахте на мен", каза тя.

Йепес също посвети няколко думи на колежката и приятелката си Кармен Виялобос. "На моята прекрасна и фантастична Кармен Виялобос, която обичам с цялата си душа, ще кажа, че винаги ще ми липсва и се надявам, че някой ден животът ще ни събере заедно в проект. На момичетата от квартала - ще ми липсвате завинаги. Безкрайни благодарности", завърши тя.


Завръщането на Мария Фернанда Йепес е отхвърлено, сега въпросът е коя ще бъде актрисата, която ще поеме предизвикателството на замени Махидa в хита на Teлемундo. Докато се потвърди някое име, залозите се приемат!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...