loading...

понеделник, 9 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Полицията разкрива кой е убиецът на Озан, Тарък се предава, Нихан изпада в депресия (10-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (10-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Зейнеп разказва на Кемал как е разтървала Тарък и Емир.

Мерджан разпитва Бану за Тарък и семейния им живот. Асу споделя с полицайката, че е видяла Тарък Сойдере в стаята да провесва Озан.

Нихан се досеща, че когато е упоила Асу е чула името на Тарък като убиец на брат ѝ. Обажда се на Кемал, но той не отговаря.

Мерджан открива оригиналните записи от убийството на Озан, които Туфан е скрил в банков сейф. Мерджан се съмнява, че Туфан е виновен. 

Нихан намира Кемал в кръчмата заедно с приятелите си. Айхан и Зехир ги оставят насаме.

Докладват на Мерджан, че записите са истински.

Нихан и Кемал започват да пият заедно. Тя му се извинява, че е заподозряла Зейнеп. Моли го да забравят всичко, защото не иска да става причина за смъртта на брат му или сестра му. 

Тарък вика брат си да поговорят. Казва на Кемал, че ще отиде да се предаде.

Хакан се опитва да убеди Зейнеп да не се отказва от него.

Кемал казва на Нихан, че брат му е убиецът и си е признал всичко. 

Тарък се предава в полицията и разказва всичко на комисар Мерджан. Нихан отива в участъка. Мерджан отвежда Тарък в ареста. Двамата братя се прегръщат. Нихан наблюдава тази сцена. Отива при Кемал, но той я отблъсква. Тя си тръгва. Прибирайки се вкъщи, Нихан изпада в депресия. Лейля се опитва да успокои племенницата си.  Нихан ѝ казва, че Тарък е убиецът на Озан, но това не я успокоява, защото поръчителят на убийството - Туфан, вече е мъртъв. Нихан е намерила убиеца на брат си, но е загубила Кемал.

Зехра ще защитава Тарък по време на процеса...

1 коментар:

  1. защо на 23 юли няма да има вече София ден и нощ моля за отговор

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...