loading...

вторник, 10 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Мерджан издава заповед за Асу, Тарък влиза в затвора, Емир отново се издига във фирмата, Нихан и Кемал се опитват да му попречат (11-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (11-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Комисарката съобщава на Кемал, че ще изпратят Тарък в дежурния съд и сигурно ще го задържат под стража. Мерджан разказва своята история, за да успокои Кемал. Родителите й са били убити пред очите й, когато е била на 6 години. Това й е дало кураж, за да стане добър полицай.

Семейство Сойдере е потресено от новината.

Кемал и Нихан се опълчват срещу съветите на семействата си, за да не се разделят.

Емир предлага на Зейнеп да я осигури финансово, за да отглежда детето му сама.

Тарък моли брат си да се откаже от него, но да не се отказва от любовта си към Нихан.

Лейля и Айхан продължават с разследването на далаверите на Емир. Споделят всичко с Кемал. Той се ядосва, че Емир отново ще вземе властта в компанията.

Мерджан издава забрана на Асу да напуска страната, докато Гюрджан не се събуди.

Нихан и Кемал се срещат пред фирмата, отивайки на съвещанието на Управителния съвет. Мерджан прекъсва разговора им. Нихан си тръгва, но ги наблюдава отстрани и отново ревнува Кемал.

Акционерите приемат проекта на Емир. Кемал и Нихан гласуват против. Емир предлага Асу да оглави комисията за проверка на финансовите източници, а Кемал да провери техническата пригодност на проекта.

Кемал разбира за далаверите и съобщава това на Нихан. Тя решава да отиде с него в мината...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...