loading...

вторник, 10 юли 2018 г.

Утре в "Кьосем": Мурад е ранен, Кьосем арестува Синан, Пашата е изпратил писмо до Мурад, в което разкрива плановете на Валиде да го убие (11-и юли


Прочетете какво ще се случи утре (11-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Великолепният век: Кьосем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VelikolepniqtVekKosemBG/

Кьосем залавя Синан паша на кораба преди да избяга.

Синан е изпратил писмо до султана, в което е описал какво е направила Кьосем. Султанът се разпорежда да провери лекарствата, които Емир челеби му дава. Установяват, че главният лекар е давал на султана само болкоуспокояващи. 

Синан съобщава на Кьосем, че е написал писмо до султана, в което му е разказал за договорката между главния лекар и Валиде.

Атике освобождава Синан паша преди народът да го убие с камъни. Кьосем се ядосва, че всичките й деца са срещу нея. Казва това на дъщеря си.

Султанът екзекутира главния лекар.

След 3 месеца...

Кьосем получава подарък от господаря - главата на Емир челеби. Валиде е притеснена за Ибрахим.

Атике също получава писмо от брат си. Султанката се ядосва на майка си и споменава пред Мелек калфа, че Валиде е искала да убие сина си, както е направила с Фария и Силяхтар. Атике заповядва Кьосем да не напуска двореца. После държи сметка на майка си, че е убила Силяхтар. Атике предупреждава Кьосем, че има разрешението на султана, при неподчинение, да я хвърли в тъмница.

Султанът лично предвожда армията си срещу персите и се бие с тях на една линия с обикновените войници. Султанът е ранен, но продължава да се бие ожесточено, докато силите му го напускат. Въпреки това Мурад се изправя и продължава към крепостта заедно с останалите живи след битката негови войници...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...