loading...

четвъртък, 19 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Айхан залавя Галип и тръгва да го убива, Лейля идва в съзнание (20-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (20-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир се среща със Зейнеп. Тя го пита дали е помислил за това, което му е казала. Отново настоява Емир да остави Нихан и брат ѝ. Зейнеп го предупреждава, че Кемал ще победи в тази вражда и до него няма да има никой. Емир се обажда на Асу да се разведе с Кемал и да върне акциите на фирмата.

Мерджан арестува човека посочен от детето.

Хората на Айхан хващат посредника, който е купил терена. Човекът казва, че Галип е искал да премахне човека, който разследва тази работа. Айхан се вбесява и тръгва към Галип.

Асу казва на Кемал, че е съгласна на развод. Иска да ѝ върне акциите от фирмата. Той се разпорежда на Зехра да започне процедурата и да върне на Асу всичко по брачен договор.

Кемал научава, че в терена има радиоактивно замърсяване.

Мюжгян търси Асу във фирмата. Дъщеря ѝ я няма, но майката вижда бележника ѝ. Мюжгян звъни на Кемал. Съобщава му, че Галип ще избяга в Чили. 

Кемал търси Айхан, но не го открива в гаража му. Разбира от пленника там, че учителят е научил всичко за Галип. 

Айхан залавя бащата на Емир.

Мерджан разпитва арестувания стрелец. Той признава, че е нает от Галип Козджоулу. Комисарката звъни на Кемал. Той ѝ казва да спре Галип, защото ще избяга в чужбина.

Емир не може да се свърже с баща си по телефона. Пита Асу знае ли нещо за него. Тя отговаря отрицателно.

Айхан е хвърлил Галип в една преса за боклук на сметището.

Полицията също не може да открие бизнесмена.

Нихан вижда, че леглото на Лейля е празно и припада.

Айхан пуска пресата, но Кемал се намесва и спасява Галип. Айхан избухва и започва да налага пленника си. Зехир едва го удържа. 

Нихан идва в съзнание и се събужда в стаята на Лейля. Леля ѝ е дошла в съзнание и се подобрява.

Полицията идва на сметището. Емир се намесва и плаши Кемал с отмъщение. Мерджан арестува Галип Козджоулу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!