loading...

сряда, 11 юли 2018 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Сезони на любовта" с Толгахан Сайъшман и Серенай Саръкая - от 23-и юли по NOVA


Един от най-обичаните турски сериали се завръща в българския ефир...

"Сезони на любовта" се завърта отново у нас от 23-и юли (понеделник) по NOVA! Хитовият турски сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 09:30 до 11:30 часа (на мястото на "На кафе"), като ще бъдат показвани по два епизода.

Главни роли в 309-серийната мелодрама изпълняват двама от най-обичаните турски актьори у нас - Толгахан Сайъшман (Ийт от "Сега и завинаги", Кенан от "Черната перла") и Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите").

"Сезони на любовта" се снима в Турция между 2010 и 2014 г., като се състои от четири сезона. В България сериалът започва премиерно на 29 април 2013 г. по Diema Family, излъчвайки се всяка делнична вечер от 22:00 часа, и завършва на 30 юни 2014 г.

Историята:
Лале (Емине Сандал) е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството ѝ пред фалит. От друга страна, богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият син в нея е Чънар (Толгахан Сайшман), а той се справя с всичко, с което се захване. Чънар и Лале се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава помежду им - между събитията, споровете, триковете и интригите. Дали Чънар и Лале наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на тези обрати?

1 коментар:

  1. не разбирам защо ги повтарят по хиляда пъти едни и същи сериали вместо да дават нови по интересни или такива който не са повтаряни защото има и сериали който от както са излъчвани не са повтаряни нито веднъж а Сезони на любовта и Огледален свят са ги давали безброй пъти аз от довечера в 19 часа вече превключвам канала от диема фемили на друг канал и ще го върна чак когато започне Симар защото на мен вече ми омръзна да гледам хиляда пъти едни и същи сериали

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...